Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Dispozitiv antrenament degete Boston BGT-100

Cod: BGT100 / Brand: Boston
5/5 - 2 evaluari

Boston BGT-100 este un dispozitiv proiectat pentru a dezvolta si a mentine puterea si dexteritatea degetelor, a mainilor si a antebratelor. VariGrip dispune de un design ergonomic, cu tensiune variabila ce poate fi modificata pentru fiecare deget in parte.

Boston BGT-100 este dispozitivul de antrenament ideal ce poate fi utilizat inainte de repetitii si spectacole, si este recomandat tuturor muzicienilor.

pret: 46 lei

IN STOC
LIVRARE IN 24 ORE

REVIEW-uri CLIENTI
(2 comentarii)
Dusan Valeriu - 21.05.2016
L-am gasit in Londra cu 11 £, (peste 70 de lei), la magazinul acesta este un super deal. Produsul este excelent si datorita faptului ca se poate regla tensiunea de apasare.
Johny - 17.10.2014
Probabil cel mai bun dispozitiv de acest tip. Printre avantaje se afla cu siguranta posibilitatea de a exersa muschii fiecarui deget prin reglarea individuala a tensiunii arcurilor. Usor de folosit si la indemana aproape oriunde te-ai afla. Fiind creat pentru chitaristi si bassisti, sub capacul de culoare gri ce se vede in imagine prezinta 3 profile din plastic ce simuleaza corzile unei chitare a.i. atunci cand nu folosesti pentru o perioada chitara poti pastra "bataturile" degetelor prin apasarea acelor profiluri