0213.673.463 - Magazin / 0723.012.013 - Chitare / 0745.012.013 - Claviaturi
Comanda ta
Cantece Pop la pian John Thompson's First Folk Songs
Cod: WMR000550 / Brand: Willis Music

Colectie pentru pian, perfecta pentru incepatori, venita in completarea celor care indragesc metoda John Thompsons. Include: 26 de cantece printre care: Rio Grande, Men Of Harlech and Sky Boat Song.

32 lei

La comanda. Livrare in 2-7 zile. Dupa lansarea comenzii vei fi contactat pentru detalii.

Ai nevoie de ajutor in alegerea instrumentului muzical potrivit?
Departament Chitare
Departament Claviaturi

Include titlurile:

  • All Through The Night     
  • Banks Of The Ohio     
  • Blow The Wind Southerly     
  • Danny Boy (Londonderry Air)     
  • Donkey Riding     
  • Early One Morning     
  • Fire Down Below     
  • Greensleeves     
  • Hurry, The Food Is Ready     
  • Infant Holy, Infant Lowly     
  • Land Of The Silver Birch [Traditional Canadian]     
  • Lavender Blue     
  • Lil Liza Jane     
  • Men Of Harlech     
  • My Bonnie Lies Over The Ocean     
  • On Top Of Old Smokey     
  • Rio Grande     
  • Scarborough Fair     
  • Shoes Of Shining Leather     
  • Skye Boat Song     
  • Sur Le Pont Davignon     
  • Sweet Betsy From Pike     
  • The Banks Of The Ohio     
  • The Maid Of Leko     
  • Water Come A Me Eye     
  • What Shall We Do With The Drunken Sailor?     
  • Whoop Jamboree
(0 comentarii)