Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.

Muzicianul Keith Emerson moare la 71 ani

[15.03.2016]

Lumea muzicii a fost zdruncinata peste weekend cand a iesit la iveala moartea lui Keith Emerson si faptul ca este, aparent, suicid. 

Emerson a fost o inspiratie pentru mai multe generatii de fani de sintetizatoare, muzica sa avand un efect profund asupra celor care o auzeau, iar spectacolele i-au cimentat reputatia de om de spectacol.

Desigur, muzicienii care l-au cunoscut, iubit si respectat pe Emerson si-au prezentat omagiile pe social media.

Greg Lake: "Catre toti prietenii si fanii lui Emerson din lume, vreau sa-mi exprim profunda tristete la auzul acestei vesti tragice. Precum stiti, Keith si cu mine ne-am petrecut cei mai buni ani din viata impreuna, iar sa fiu martor la sfarsirea vietii sale este o veste extrem de dureroasa; sunt sigur ca atat pentru mine, cat si pentru cei ce l-au cunoscut."

"Pe cat de tragica si trista este moartea lui Keith, nu as vrea ca aceste simtaminte sa fie cele pe care oamenii le vor purta in suflet despre el. Ceea ce imi voi aminti mereu despre Keith Emerson va fi extraordinarul sau talent muzical, mintea sa geniala de compozitor si pasiunea sa pentru a delecta oamenii cu creatiile sale. Muzica a fost viata lui si, in pofida dificultatilor pe care le-a intalnit, sunt sigur ca va trai vesnic prin ceea ce a creat."

"Condoleantele mele merg catre familia lui Keith."

"Sa se odihneasca in pace."

Carl Palmer: "Sunt profund intristat sa aflu ca prietenul meu bun si fratele meu in domeniul muzicii, Keith Emerson, a murit."

Rick Wakeman: "Este sfasietor sa pierzi atat de multi prieteni in acest an, iar acum Keith Emerson. Odihneste-te in pace."

Jordan Rudess: "Eroul si prietenul meu - Keith Emerson. A parasit aceasta lume pentru una mai buna. Imi va fi dor de el pentru totdeauna."

Mike Portnoy: "Wow... sunt fara cuvinte la auzul mortii lui Keith Emerson. A fost un adevarat pionier. Acest an a fost complet devastator."

Geoff Downes: "Sunt devastat sa aflu ca cel mai bun clapar de rock, si prietenul meu bun, Keith Emerson, a trecut in nefiinta. Un adevarat geniu si o inspiratie pentru toti."

Paul Stanley: "RIP KEITH EMERSON. Am vazut ELP cand eram un adolescent. Emerson a fost absolut genial."

Steve Hackett: "Sunt teribil de trist sa aud ca Emerson a murit. A fost genial la clape si era un tip extraordinar."

Peter Frampton: "Draga Keith Emerson, ne-ai parasit prea devreme. Multe amintiri frumoase am cu acest om, un domn desavarsit. Odihneste-te in pace."

David Coverdale: "Keith Emerson... un om superb & un muzician extraordinar... gandurile noastre dragi sunt indreptate catre prietenii, fanii si familia lui..."

Joe Satriani: "Keith a fost un interpret absolut hipnotizant."

Billy Sheehan: "Keith Emerson - unul din cei mai influenti muzicieni din viata mea. Prin intermediul lui am descoperit muzica clasica ce mi-a schimbat viata. Odihneste-te in pace"

Mark Ronson: "Cel mai gangster Hammond organ solo din toate timpurile. Keith Emerson, odihneste-te in pace."

Sursa: www.musicradar.com

Stiri
Stiri
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.