Allen & Heath SQ‑5 - Mixt Fast. Not Furios.

12-07-2021
Apogee Duet 3 - Music and More

Allen & Heath descriu seria de mixere SQ ca fiind cele mai puternice din clasa lor, cu 48 de canale de procesare și un nucleu de mixare de 96 kHz, toate într-un format fizic super-compact.

Există trei modele în linia SQ; toate au capacități de mixaj similare, dar SQ-5, SQ-6 și SQ-7 au, respectiv, 16, 24 și 32 de canale, plus master. Seria a beneficiat recent de o actualizare majoră a firmware-ului la versiunea 1.3 și au fost adăugate sau îmbunătățite o serie de caracteristici.

Allen & Heath SQ‑5

Hardware-ul intern este același pentru toate versiunile, deci toate au exact aceeași cale de semnal și toate sunt construite în stilul obișnuit Allen & Heath „brick outhouse” cu o structură metalică rigidă, bine finisată și o senzație solidă pentru toate comenzile, care sunt pozitionate la suprafață!

Aspectul unei console de mixare este un factor major în a decide dacă doresti să deți una și, din punct de vedere ergonomic, SQ-5 a obținut un scor mare imediat. Este practic, cu o secțiune de control superioară înclinată, ecran tactil și comenzile dedicate live, ceea ce face un panou  generos, cu mult spațiu pentru toate intrările / ieșirile.

Allen & Heath SQ‑5

Când un producător consacrat de mikxere digitale introduce o nouă serie în gama lor, este de înțeles că oamenii vor să o compare și să o poziționeze alături de modelele seriei sale. Cred că este corect să spunem că SQ-5 ofera în prezent cel mai respectat mixer la un preț foarte accesibil.

Există o serie de produse concurente disponibile în acest moment, care împărtășesc multe dintre aceleași caracteristici. Alternativele evidente includ seria Soundcraft Si, gama Yamaha TF, consolele Behringer X32 și Midas M32 și chiar PreSonus StudioLive Series III.

Plus vs Minus


Plus
Performanță audio,96 kHz, cu latență foarte scăzută.
Procesare eficienta.
Pluginurile DEEP pot fi rulate pe fiecare canal cu latență zero.
O mulțime de caracteristici personalizabile.
Portul I / O SLink pentru extindere și compatibilitate cu hardware de 48 kHz.
Opțiunile de capacitate I / O includ plăci de expansiune 96kHz Dante și Waves.
Interfață USB 32-I / O 96kHz încorporată și înregistrare multipistă pe 16 canale direct-to-drive.
Calitate solidă de construcție

Minus
Astazi nu vrem sa fim rautaciosi! 

Vezi produsul: Allen & Heath SQ‑5