0 Cosul tau COS

Anularea şi modificarea comenzii

Music and More are stocul propriu dar de asemenea oferă articole şi din stocul furnizorilor. Stocurile furnizorilor oferite de Music and More sunt revizuite la un interval de 2-5 zile. Uneori este posibil să apară neconcordanţe la statusul stocurilor, în special articole provenite de la furnizor şi ne cerem scuze anticipat către cei cărora nu le putem onora comenzile.

Comanda dumneavoastră reprezintă Obligaţie Contractuală din partea noastră doar din momentul în care emitem Factura Fiscală. Această factură este trimisă la adresa de email înregistrată în timpul efectuării comenzii. Factura Proformă nu are o formă definitivă şi poate fi schimbată oricând doriţi.

Dacă în termen de 5 zile de la ultima informare venită de la adresa: comenzi@musicandmore.ro privind: statusul comenzii, confirmarea comenzii, anularea sau modificarea comenzii, adresa de livrare, data şi ora de livrare, forma de plată, adresa alternativă sau oricare altă informare necesară pentru a asigura şi valida procedurile de finalizare a comenzii, nu se primeşte nici un răspuns, comanda este automat modificată în Comanda Anulată, fără a se mai putea reveni la statusul iniţial. Singura procedură este lansarea unei noi comenzi.

Music and More are dreptul de a-şi selecta clienţii şi de a renunţa la comenzi considerate neeligibile.

Pentru informații legate de returnarea produselor puteţi accesa pagina https://www.musicandmore.ro/returnari-instrumente-muzicale