Apogee Duet 3 - Interfata audio USB-C 2x4 cu DSP integrat, dedicata Apple Logic Pro X

17-06-2021
Apogee Duet 3 - Music and More

Disponibila din 31 iulie 2021!

Convertoare legendare AD / DA și preamplificatoare de microfon de clasă mondială

Cu două intrări și patru ieșiri ale legendarei conversii Apogee AD / DA, plus două preamplificatoare de talie mondială, Duet 3 este partenerul perfect pentru studioul dvs. de acasă și mobil. Conectați microfoane, chitare, tastaturile și dispozitive la intrarea de linie pentru a surprinde fiecare detaliu.

Monitorizați și mixați cu profunzimea și calitatea completă a sunetului dvs. prin două ieșiri analogice echilibrate de linie pentru difuzoarele externe. Conectați-vă căștile la o ieșire pentru căști cu zero ohmi pentru un mixaj dedicat pentru căști.


Preampuri curate

Una dintre cele mai critice componente pentru înregistrarea de înaltă calitate este preamplificatorul dvs., iar preamp-urile din Apogee Duet 3 sunt de clasă mondială. Cu un nivel de până la 60 dB și o phantom power de 48 V, puteți captura în mod curat și precis orice sursă audio chiar și cu cele mai exigente microfoane. Ingineria meticuloasă a lui Apogee, menține zgomotul și distorsiunea foarte redusa, chiar și în timp ce ridicati gain-ul.

Conectați-vă la DSP integrat

Pentru a surprinde cele mai bune performanțe, trebuie să formați rapid și ușor un sunet porfesional. Și puține lucruri sunt mai "distractive" decât latența atunci când încercăm să înregistram. Duet 3 îți oferă DSP încorporat pentru procesarea Apogee FX pentru a-ți modela cu precizie sunetul de intrare și pentru a-ți oferi piese cu un sune grozav, toate în timp ce elimină întârzierea care poate apărea la înregistrare.


Symphony ECS Channel Strip - Reglat de Bob Clearmountain

Symphony ECS Channel Strip *, reglat de legendarul Bob Clearmountain, include controale EQ, compresie și saturație care vă permit să creați mixajul optim de canal FX pentru urmărirea vocilor sau a instrumentelor acustice. Alegeți dintre mai multe presetări Clearmountain realizate manual și înregistrați cu latență zero prin intermediul DSP integrat al Duet.

Software Apogee Control 2

Noul software Apogee Control vă oferă un control complet asupra tuturor funcțiilor și caracteristicilor Duet 3, inclusiv Symphony ECS Channel Strip FX care rulează pe hardware-ul DSP al Duet. Apogee Control 2 este partajat în toate produsele Apogee și va permite asistența și ingineria Apogee să reacționeze rapid pentru actualizări viitaore ale sistemului de operare MacOS și Windows, contribuind astfel la asigurarea compatibilității sistemului dvs. de lucru.


Interior și exterior frumos

Calitatea sunetului este pe primul loc, dar designul uimitor este urmatorul plan. Interfața dvs. audio este elementul central al studioului dvs. și ar trebui să fie un colaborator captivant în spațiul dvs. creativ. Butonul de control Duet oferă o senzație naturala și de încredere pentru control la nivelurile monitorului, preamp-ul microfonului și navigarea prin funcții. Lumina subtilă violet a butonului oferă prfilul perfect pentru experiența Duet. Conturat precis pentru un control ergonomic de tip desktop, corpul cu profil redus este acoperit cu gorilla glass rezistentă la zgârieturi pentru un aspect modern și o protecție rezistentă.

Noul cablu Duet Breakout a fost reproiectat cu conectori simplificați și o acoperire de durată. Puteți păstra totul conectat și îl puteți ascunde cu ușurință pe birou pentru un spațiu de lucru curat și organizat.


Duet Dock - Experiența Duet

Duet a stabilit standardul pentru a face muzică și a înregistra aflandu-vă în mișcare, prin dimensiunea redusă și cablul flexibil. Dar când lucrați în studio, cel mai bun mod de a folosi Duet 3 este cu noul Duet Dock (vândut separat). Dock-ul poziționează Duet 3 la unghiul ideal pentru ajustări rapide și vizibilitate a contorului și funcțiilor. Conectorii panoului din spate de pe Duet Dock facilitează organizarea și conectarea cablurilor la Duet 3.

Vezi produsul

Apogee Duet 3