0 Cosul tau COS

Asamblare Gratuită

Montajul instrumentelor muzicale este gratuit în București și în zonele apropiate, adiacente Bucureștiului, dar nu la o distanță mai mare de 25 km de borna 0 a Bucureștiului. Asamblarea este asigurată de către echipa Music and More. Sunt excluse montajului echipamentele şi instrumentele muzicale precum: chitarele, amplificatoarele pentru instrumente, instrumentele de suflat, instrumentele cu coarde sau orice alt produs care nu necesită operațiuni complexe de montaj şi instalare.

Livrarea și montajul echipamentelor sau instrumentelor muzicale agabaritice sau mai grele de 20 kg la etajele superioare ale clădirilor este posibilă doar dacă clădirea este prevazută cu lift. În cazul în care nu există lift sau accesul este dificil (scări înguste, coridor îngust de acces, subsol, demisol cu acces dificil) vă rugam solicitați o notă/evaluare a costurilor suplimentare.

De asemenea putem reevalua costul montajului dacă locul de parcare este mai departe de 30 m de locația montajului, sau dacă nu există loc de staționare care să permită acest lucru. (mai multe detalii la https://permis2012.wordpress.com/2012/06/12/oprirea-si-stationarea/)