Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Ashdown
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.
16.08.2017
Roland si-a extins gama AIRA o data cu introducerea modelului SP-404A. Daca ai impresia ca ai mai vazut modelul ...
Faceti cunostinta cu Roland SP-404A, cel mai nou membru al familiei Aira

Ashdown

Povestea companiei Ashdown începe în anul 1997, fiind fondată de Mark Gooday, renumit pentru priceperea, cunoașterea și experiența în realizarea de amplificatoare pentru chitară bass. Fiind printre cei mai renumiți și pricepuți producători de amplificatoare de bass, Gooday a primit o sumedenie de premii și recunoașteri pentru abordarea sa. Încă din anul 1997, viziunea companiei Ashdown a fost de a construi unele dintre cele mai bune amplificatoare de bass.

O multitudine de interpreți, printre care se numără John Entwistle (The Who), Mark King (Level 42) și JJ Burnel (The Stranglers) au oferit feedback pozitiv lui Mark Gooday, fondatorul Ashdown, și astfel compania și-a concentrat eforturile spre obținerea celui mai bun sunet de amplificator de bass.

Compania Ashdown produce o multitudine de modele diferite de amplificatoare pentru chitară bass, de la Ashdown AAA - After 8, un amplificator combo de 30W cu difuzor Ashdown Custom de 8", până la amplificatoare combo cu putere de peste 400W, cum ar fi renumitul model Ashdown RM-MAG-C210T-420. În showroom-ul Music and More puteți testa aceste modele, precum și head-uri și cabinete individuale, cum ar fi head-ul Ashdown RM-420 cu o putere RMS de 420W, egalizator cu 5 benzi compresor, ideal pentru conectarea la cabinetele Rootmaster.

Pentru a obtine cel mai bun pret sau informatii despre serviciile noastre (stoc, livrare gratuita, garantie si drept de retur de 14 de zile), va rugam sa contactati serviciul departamentele de specialitate.
Ashdown
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.