117149
6.880 lei
la comanda
Puncte premiu: 688 point
+
Favorite
Livrare
Plata
Avantaje

Stabilirea unui nou etalon în lumea sintetizatorului, HydraSynth își ia numele de la monstrul asemănător unui șarpe din mitologia greacă. Hydra se caracterizează prin cele trei capete de sarpe, iar HydraSynth are trei oscilatoare. Acest puternic sintetizator are un motor de sunet flexibil, care oferă platforma perfectă pentru un design de sunet complext.

Dispune de tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru a crea sunete noi și incitante. De la efecte încorporate de calitate superioară până la cele cinci oscilatoare de frecvență joasă și matricea de modulație; HydraSynth vă oferă instrumentele pentru a crea orice doriți.

De asemenea, are cinci DAHDSR envelopes cu șase scene pentru sculptarea sunetelor dvs. Puteți utiliza chiar și macrocomenzi pentru a oferi un control profund asupra motorului de sunet pentru spectacole live și editare rapidă. Are chiar și un ribbon controller integrat pe care îl puteți folosi pentru aplicatii practice.

Trei oscilatoare și wavemorphing sound design. Cele trei oscilatoare vă oferă o selecție de 219 single cycle waveforms. Această gamă largă de forme de undă vă oferă o paletă de sunete extrem de versatilă, permițându-vă să obțineți practic orice sunet vă puteți imagina.

Ceea ce diferențiază HydraSynth de alte sintetizatoare este capacitățile de wavemorphing. Această tehnologie unică este ezervată sintetizatoarelor preseturi de d unda prestabilite. Spre deosebire de sintetizatoarele de wavetable conventionale, Hydra dispune de un mod WAVELIST pe oscilatoarele 1 și 2. De aici puteți slecta și alege până la 8 unde, de la  cele 219 bank-uri.Puteți apoi să le aranjați în orice ordine și să transformați dintr-una forma de undă la alta.

49 de taste cu aftertouch polifonic. Tastele ASM Polytouch de ultimă oră nu numai că oferă velocitate și aftertouch, dar oferă un aftertouch complet polifonic. Acestea oferă o expresivitate suplimentară, cu tastele de dimensiuni standard care permit oricui să cante cu ușurință.

Mutators - un mod nou și versatil de a modula. Progrese inovatoare în ceea ce privește designul sunetului. HydraSynth oferă modalități noi și interesante de a vă sculpta tonurile și sunetele. Oscilatorii 1 și 2 sunt direcționați către mutators. Mutators oferă modalități aprofundate de a modula și sculpta sunetul în moduri noi și interesante. Fiecare mutators vă permite să alegeți dintr-o gamă largă de procesoare

Modul liniar FM este perfect pentru a crea sunete FM în stil vintage, permițându-vă să alegeți din mai multe surse FM, inclusiv intrări externe. WaveStack ™ vă permite să creați cinci copii ale sunetului primit și să setați detune amount. Mutantul poate genera, de asemenea, propriile sale forme de undă in timp real în modurile FM și Sync, eliminând necesitatea unui alt oscilator. Dacă alegeți celelalte oscilatoare, le puteți folosi ca modulație pentru o flexibilitate sporită.

Mixer incorporat si filtre flexibile. Cele trei oscilatoare sunt direcționate într-un mixer, alături de Ring Modulator și Noise Generator. Mixerul este centrul principal pentru nivelurile de mix și panoramare, cu un control al balansului care vă permite să mixati semnalul fiecărei surse atunci când este direcționat în filtrele 1 și 2. De asemenea, puteți seta filtrele să fie paralele sau în serie pentru o versatilitate sporită.

256 de patch-uri din fabrică organizate de renumiți designeri de sunet. Prezentând puternicul motor de sunet, HydraSynth are 256 de patch-uri deja încorporate și gata de utilizare. Mașinile de sunet Ashun au angajat unii dintre cei mai buni designeri de patch-uri pentru a crea patch-urile din fabrică. Navigarea. este ușoară datorită modului de bibliotecă din browser. HydraSynth are 5 bănci de 128 de patch-uri în total, pe care le puteți gestiona utilizând pluginul Patch Manager disponibil pe PC / MAC. Folosind pluginul, puteți muta cu ușurință patch-uri și le puteți organiza după bunul plac, precum și încărca în noi patch-uri disponibile pentru viitor.

Navigare ușoară, conectivitate flexibilă. HydraSynth este suficient de compact pentru a fi transportat cu ușurință, dar și suficient de mare pentru a avea un impact pe scenă. Aspectul ergonomic face mai ușor ca niciodată crearea de sunete și redare. Dispune de un afișaj OLED clar pentru afișarea formei de undă și navigarea între setări. De asemenea, include o gamă largă de conexiuni pe partea din spate a sintetizatorului, inclusiv CV / Gate, MIDI și USB.

Aftertouch:
 • Da
Brand:
Ashun Sound Machines
Clape dinamice:
 • Da
Iesire casti:
 • Jack 6.3
Nr. sunete:
 • 219
Numar clape:
 • 4 octave
Polifonie:
 • 8 voci polifonice
Port USB:
 • Da
Tip claviatura:
 • Dinamica
Tip sintetizator:
 • digital
 • hibrid

No reviews found

Vezi si aceste produse
 • Nou adaugate
 • Cele mai vizitate