AT115840
Livrare
Plata
Avantaje

Inspirat de cei 20 de ani de experiență în proiectarea de hardware analogic, iD44 este cea mai puternică interfață audio de până acum. Dispunând de convertoare de vârf de clasă, extensie ADAT și multe altele, iD44 oferă performanțe audio de top marca Audient, oferindu-vă sunetul profesional pe care îl meritați.

iD44 dispune de același design de circuit găsit în consola noastră de renume ASP8024-HE și în întreaga gamă de produse. Conceput pentru a oferi noise ultra-scăzut și distorsiuni reduse, iD44 vă oferă o reproducere exactă a sursei, împreună cu suficientă de căldură analogică pentru a adăuga caracter oricărui proiect la care lucrați.

Profitați la maximum de căștile dvs. cu ajutorul tehnologiei avansate de amplificare iD44. Indiferent dacă urmăriți un artist sau lucrați la un mix nou, cele două amplificatoare de căști stereo iD44 au fost concepute pentru a oferi suficientă energie pentru atingerea celui mai înalt nivel de potențial. Configurați două mixuri separate prin ieșirile stereo independente iD44, fiecare cu propriul lor DAC (Digital-to-Analog Converter) - oferindu-vă incredibilă profunzime și precizie în orice moment.

Convertoarele noastre de generație următoare au fost concepute pentru a oferi o gamă dinamică optimizată, asigurând că veți auzi cea mai onestă și naturală transpunere a înregistrării dvs. Cu Audient iD44 percepeți sunetele mai în detaliu, luați decizii de mixare mai bune și beneficiați de o claritate remarcabilă din momentul în care apăsați PLAY!

Este important să vă concentrați atenția asupra muzicii și să faceți tot procesul cât mai simplu posibil, așa că Audient iD22 vine cu trei taste funcționale programabile încorporate. Doar atribuiți funcțiile de monitorizare de care aveți nevoie la cele trei taste și permiteți creativității să curgă. Control real la îndemână!

Alimentare cu baterii:
  • Nu
Brand:
Audient
Canale input mixer:
  • 20