BOSE

Bose oferă unele dintre cele mai populare și bine respectate sisteme de sunet line array. Soluțiile sale puternice și portabile oferă o mare flexibilitate muzicienilor aflati in turnee.
Mulți oameni cunosc mai întâi Bose ca fiind un brand premium de home audio( căști audio, sisteme wireless, sisteme de sonorizare ambientala).

Cu toate acestea, gama largă de sisteme profesionale este foarte populară printre muzicienii care caută un sunet și performanță foarte bune într-un pachet portabil.

 

115616
Boxa activă Bose S1 Pro este un sistem de sunet portabil care poate fi folosit și ca monitor de scenă, amplificator de chitară, voce, claviatură, în sala de repetiții, pe scenă ca monitor activ sau ca sistem audio portabil pentru redare muzică. Aceasta dispune de un...
3.106 lei
+
115616
Boxa activa Bose S1 Pro este un sistem de sunet portabil care poate fi folosit ca si monitor de scena, amplificator de chitara, voce, claviatura, in sala de repetitii, pe scena ca monitor activ sau ca sistem audio portabil pentru redare muzica. Aceasta dispune de un...
2.980 lei
+
Amplificare
Pret

lei  –  lei

  • 2980lei
  • 3106lei
Nr. canale input
Alimentare cu baterii
Conectivitate Bluetooth
Greutate