BOSS lansează seria de patch-uri Metal/ Rock pentru GT-1000 semnate Gabor Madarasz

11-04-2019

Maestrul chitarist maghiar Madi aduce în premieră pentru procesorul de efecte BOSS GT-1000 noi sunete grele pentru riff-uri foarte dure și rapide, ideale pentru chitările acordate jos sau cu 7 corzi. În plus, veți găsi 2 opțiuni de Clean diferite și pentru Solo Lead, care vor merge mână în mână cu avizii genurilor Metal și Rock.

 

 

Gabor Madarasz este un chitarist de sesiune și studio, absolvent al Institutului American de Muzică din Viena, care a cântat și înregistrat muzică cu nenumărate trupe și artiști importanți, pe stadioane, arene și la festivaluri. Madarasz a compus și coloane sonore originale pentru film și televiziune. De asemenea, a scris muzică publicitară pentru companii importante precum Telecom, Coca Cola, Olayși a produs melodii pentru artiști importanți. În calitate de chitarist, a fondat trupa rock-metal Mex, cu care are în prezent cinci albume. Stilul său este foarte puternic, dar totuși melodic, variază pe mai multe genuri și excelează în expresivitate.

 

 

Pentru a utiliza acest set, instalați aplicația BOSS TONE STUDIO dedicată produsului dvs. Verificați lista de produse acceptate și descărcați produsul BOSS TONE STUDIO corespunzător pentru produsul dvs.

Link download: http://tinyurl.com/y5mkvodu

Comandă acum procesorul de efecte BOSS GT-1000: http://tinyurl.com/y46bwzhp

Postari

Nu exista recenzii

Adauga recenzie