BOSS lanseaza pentru prima data 2 amplificatoare de bass

29-03-2022
BOSS lanseaza pentru prima data 2 amplificatoare de bass

Boss și-a extins gama Katana la amplificatoare de bas pentru prima dată, cu două noi combo-uri care păstrează aceeași abordare ca și amplificatoarele de chitară.

Un combo de 1x10 cu putere de 60 watts și un combo de 2x10 cu putere de 160 watts.

Combo (amplificator) de bas Boss Katana este proiectat pentru a spori randamentul basistilor. În urma designului revoluționar al seriei Katana de chitară, acest amplificator puternic promite să vă ofere aceleași tonuri articulate, clare și o versatilitate uimitoare. Scufundați-vă în cele trei caractere tonale distincte oferite de setarea tipului de amplificator. În plus, le poți modifica la nesfârșit datorită unei serii de efecte încorporate. Dacă acestea nu sunt suficiente, există o buclă de efecte cu intrare pentru pedală de expresie, astfel încât să puteți scoate orice sunet.

Cu o formă mică, dar sunet puternic, este grozav pentru concerte de dimensiuni mici sau medii sau sesiuni de antrenament și înregistrare. O ieșire balansată vă permite să vă conectați la un sistem PA sau la o interfață de înregistrare, astfel încât să aveți un control total asupra funk-ului dvs. Dacă aveți nevoie de un amplificator de bas mai mic, fără compromisuri, nu căutați mai departe decât Katana-210.

Lanțul de semnal al amplificatorului a fost proiectat special în jurul aplicațiilor de bas. Există două efecte stompbox opționale plasate înaintea preamplificatorului: un compresor și o pedală de antrenare. Puteți alege apoi între trei voci de preamplificare: vintage, flat sau modern. Un egalizator cu patru benzi, o secțiune de efecte și un control de mix dry si clean oferă o modelare suplimentară a tonului. Un comutator de selectare a puterii vă permite să reduceți ieșirea la un watt sau să puneți rapid amplificatorul în standby pentru a opri sunetul, dar a menține amplificatorul în funcțiune.

Pentru o editare și mai profundă, puteți conecta amplificatorul la un computer care rulează aplicatia Boss Tone Studio, care vă permite să reglați toate comenzile panoului, să salvați presetări, să schimbați efectele și multe altele.

Ambele amplificatoare acceptă comutatoare de picior și pedale de expresie, precum și pedala de control GA-FC. Dacă conectați adaptorul dublu audio  Bluetooth MIDI al lui Boss, puteți controla și parametrii de pe un smartphone prin Bluetooth.

Ieșirea XLR echilibrată este comutabilă între efecte, pre-efecte sau post-efecte, în timp ce ieșirea pentru căști/înregistrare este întotdeauna pozitionata in post-efecte. Ieșirea pentru căști/înregistrare oferă simularea cabinetului Boss' Air Feel.