BOSS lansează un update nou pentru procesorul GT-1000

17-04-2019
BOSS lansează un update nou pentru procesorul GT-1000

BOSS GT-1000 evoluează din nou pentru a oferi un procesor de efecte foarte util acum și pentru bassiști, cu sunete de calitate și caracteristici ultra-flexibile.

Bazat pe tehnologia "Tube Logic" mult apreciată de la BOSS, sistemul AIRD din GT-1000 dispune de un feedback muzical și de o flexibilitate fără precedent pentru un procesor digital de chitară.

 

Update-ul pentru Versiunea 3 pentru GT-1000 este acum disponibil gratuit și aduce în premieră noile moduri "Manual" și "Pedalboard", oferind chiar și mai multe opțiuni pentru controlul direct al setup-ului dvs. AIRD Output Select a fost extins și cu 11 noi selecții de chitară, oferind o interfață optimizată cu o gamă mai largă de sisteme de amplificare. Acum GT-1000 oferă suport extins basiștilor, cu o selecție masivă de efecte, inclusiv BOSS MDP și algoritmi direcționați direct din pedalele DD-500, MD-500 și RV-500, numeroase efecte dedicate basului sau preamplificatori de bas.

Printre alte caracteristici se numără opțiunea de schimbarea a patch-urilor ultra-rapidă, ieșire XLR DI, editare a parametrilor prin Bluetooth de pe smartphone, interfață de înregistrare USB și multe altele într-o unitate portabilă și gata oricând de concert.

Postari

Nu exista recenzii

Adauga recenzie