117199
1.068 lei
998 lei
Discount: 70 lei
+
Favorite
Livrare
Plata
Avantaje

Garantie 2 ani

13 ore de înregistrare

Imaginați-vă doar riff-urile pe care le puteți crea în 13 ore. Nu veți pierde niciodată inspirația cu această pedală la picioare. Fie că sunteți în căutarea unor bucle simple, rapide sau a unor linii lungi, complexe, puteți fi siguri că Looper-ul BOSS RC-5 vă va sprijini.

Spațiul de stocare la bord va conține până la 99 de patch de memorie, astfel încât să puteți revizui cu ușurință piesele pe care le-ați realizat în trecut și să vă reaprindeți creativitatea. Iar calitatea sunetului de vârf vă asigură că nu numai că vă auziți muzica, ci o auziți și cu detalii clare. În plus, cu compatibilitatea stereo, puteți face un pas mai departe și puteți crea propriile dvs. sunete stereo - extindeți-vă orizonturile sonore.

Intră în groove. 

Ai nevoie de un toboșar?

BOSS RC-5 are unul pentru tine. Și nu va lipsi niciodată de la repetitie. Cu 57 de ritmuri presetate și șapte seturi de baterii încorporate, puteți să vă implicatii într-un ritm strâns - perfect pentru exersarea și scrierea muzicii. Variantele  de ritm A / B adaugă și mai mult condiment la mixul piesei, în timp ce o lumină de fundal care schimbă culoarea vă permite să urmăriți starea buclei în timp real.

Utilizarea intrării / ieșirii TRS MIDI vă va permite să economisiți spațiu și să acționați această pedală de la distanță prin comutatoare MIDI și pedale.

Alimentare cu baterii:
  • Da
Brand:
Boss
Timp de inregistrare:
  • 13 ore
Tip efect chitara:
  • Drum Machine
  • Loop
Vezi si aceste produse
  • Nou adaugate
  • Cele mai vandute