115015FR
930 lei
+
Favorite
Livrare
Plata
Avantaje

Garantie 2 ani

    Tag-uri

Wireless pentru Acordeon Electronic Roland, fabricat de BOSS,  este un sistem plug-and-play identic din punct de vedere functional cu modelul WL-20, cu exceptia faptului ca elimina simularea tonurilor de cablu. Acest aspect face sa fie cea mai buna alegere pentru instrumente precum acordeon electronic, sintetizator, pian digital, tobe electronice in care capacitatea cablului are un efect redus sau nici un efect asupra sunetului, cum ar fi o chitara acustica/electrica cu preamplificator incorporat, o chitara sau bass cu doze active sau un dispozitiv cu nivel de linie precum keytar sau instrumentul digital de suflat Aerophone.

De asemenea, WL-20L functioneaza excelent cu doze pasive, daca nu ai nevoie de scaderea subtila a frecventelor inalte furnizata de simularea tonurilor de cablu. Pentru acest sistem nu este nevoie de o instalare complicata. Pur si simplu conectezi emitatoru si receptorul impreuna timp e aproximativ 10 secunde pentru a seta conexiunea wireless optima.

Tehnologia BOSS dezvoltata recent ofera performante audio premium cu stabilitate excelenta, latenta ultra scazuta (2,3 ms) si o distanta de propagare de aproximativ 15 m. Bateria este reincarcabila, incorporata in emitator si ofera pana la 12 ore, timp de functionare continua. Simularea tonurilor prin cablu reproduce efectul capacitiv natural al unui cablu de 3 metri.

Lucrand pe o banda de frecventa de 2,4 Ghz sistemul wireless BOSS WL-20L asigura o performanta audio solida, fara absolut nici o intrerupere.

Brand:
Boss
Vezi si aceste produse
  • Nou adaugate
  • Cele mai vandute