Casio Music lansează două modele noi de pian digital

16-02-2022
Casio Music lansează două modele noi de pian digital

Casio Music a anunțat lansarea a două noi modele din seria sa de succes CDP-S de piane digitale: CDP-S360 și CDP-S110.

Ambele modele oferă funcționalități îmbunătățite gamei actuale de piane digitale CDP-S. Casio CDP-S360 dispune acum de capabilități Bluetooth Audio și Midi derivate din gamele Privia și Casiotone - datorită unei noi compatibilități cu adaptorul opțional Bluetooth WU-BT10. Sursa sa de sunet a cunoscut o îmbunătățire extraordinară cu o polifonie crescută de la 64 la 128 de note – oferind un sunet superb și dinamic. În plus, CDP-S110 a beneficiat de o îmbunătățire a sunetului de pian și acum vine într-o opțiune elegantă de culoare – alb.

Modelul emblematic CDP-360 dispune de o tastatură cu 88 de taste. Este perfect pentru o gamă largă de genuri muzicale, modelul fiind echipat cu 200 de ritmuri și 700 de tonuri de înaltă calitate - alegeți de la instrumente cum ar fi piane cu coadă, orgă și clavecin, până la instrumente cu coarde, suflatori și percuție. Toate acestea fac posibilă crearea unor spectacole diverse cu un singur pian digital.

CDP-360 beneficiază și de o sursă de sunet îmbunătățită cu o polifonie îmbunătățită de la 64 la 128. Nu numai atât, dar este compatibil cu suportul cu trei pedale CS-470P sau unitatea cu trei pedale  mobile SP-34 (ambele vândute separat) – potrivite atât pentru practicarea la pian, cât și pentru interpretare. Pentru învățare, pianul digital poate fi controlat cu aplicația gratuită Chordana Play for Piano pentru smartphone și tabletă – ajutând să învețe pe oricine cum să cânte la pian. În cele din urmă, adaptorul wireless MIDI și audio bluetooth WU-BT10 (vândut separat) vă permite să vă conectați smartphone-ul sau tableta la pianul digital.

Al doilea model nou din această gamă este CDP-S110. Un model entry-level din seria CDP-S, oferă o gamă impresionantă de caracteristici. Este echipat cu o tastatură completă de 88 de taste, are capacitatea de a genera un sunet fantastic și are un sistem de difuzoare superb. Pot fi alese o gamă de zece sunete, inclusiv piane cu coadă, piane electrice și multe altele. Pianul este disponibil în alb și negru.

Neil Evans, șeful Casio EMI, a comentat: „Suntem încântați să oferim clienților noștri două noi completări grozave la gama noastră de piane digitale CDP-S. Suntem siguri că CDP-S360 și CDP-S110 vor inspira și mai mulți muzicieni să învețe și să cânte, indiferent de nivelul lor. Aceste două modele au redefinit ceea ce poate face un instrument entry-level.”

Ambele modele sunt disponibile acum la magazinul Music and More cu livrare in toata tara.

Vezi pianele Casio