Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
Brand-uri de top
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.
06.04.2017
Yamaha au anunțat detalii despre prima actualizare a gamei de piane digitale Yamaha Clavinova seria CLP600. Noile ...
Noile piane digitale Yamaha Clavinova CLP-600

Brand-uri de top

Chitare clasice Admira

Chitara clasica AdmiraIn anul 1944 Enrique Keller S.A. a crescut si a devenit unul dintre cei mai mari producatori de chitare spaniole din lume. Chitarele clasice Admira sunt foarte respectate de catre muzicienii care pretuiesc o profunzime extraordinara si bogatie a sunetului produs de aceste instrumente. Garantia calitatii chitarelor este confirmata de faptul ca acestea sunt produse in locatia originala, fabrica EKSA din nordul Spaniei.

Acolo echipa de mestesugari produc cele mai apreciate chitare clasice, folosind un amestec de tehnici traditionale care au fost transmise prin generatii, combinate cu cele mai noi sisteme moderne de fabricatie. Acest lucru duce la realizarea unor instrumentele unice, de care suntem mandri sa le oferim in exclusivitate in Romania.

 


Amplificatoare Acus

Amplificator chitara acustica Acus, Amplificator chitara clasica, Amplificator instrumente acusticeCompania Acus proiectează și fabrică întreaga linie de amplificatoare de chitara acustică sau clasică, exclusiv în localitatea Recanati, Italia. Acestea beneficiază de peste 40 de ani de tradiție, experiență și dezvoltare. Misiunea producătorului Acus este aceea de a oferi sisteme de amplificare acustică de înalt nivel ce se caracterizează prin claritate și transparență.

Difuzoarele, cabinetele și toate componentele electrice sunt fabricate manual. Designerii Acus au dezvoltat secțiuni de alimentare pentru bi-amplificare capabile să obțină un slew-rate excelent și bandwidth ridicat. În plus, preamplificatoarele includ etaje de amplificare de tip class-A, poziționate optim,  pentru a obține un sunet cald specific amplificatoarelor cu lămpi, sunet întâlnit cel mai des la amplificatoarele de studio.

Cabinetele amplificatoarelor sunt realizate individual în atelierul Acus iar difuzoarele sunt produse în conformitate cu specificațiile producătorului. Preamplificatoarele și celelalte componente sunt fabricate cu o excelentă atenție la detalii în scopul realizării unor produse de calitate ridicată.

Sistemele de amplificare Acus sunt proiectate special pentru interpreții și trupele de muzică care folosesc frecvent chitara acustică, chitara clasică, chitara bass sau orice instrument care este echipat cu doză sau microfon intern. Amplificatoarele includ canale dedicate, preamplificatoare și monitoare cu EQ pentru toate tipurile de instrumente. Acestea sisteme se instalează rapid și sunt ușor de utilizat, avantaj ce nu compromite calitatea sonoră.

Toți acești factori stabilesc un nou standard de calitate sonoră în categoria amplificării instrumentelor muzicale acustice.

 


Dopuri antifonice Alpine MusicSafe

Dopuri antifonice pentru protiectia auzului Alpine MusicSafe-ProUn auz bun este esential si protejarea acestuia este importanta atat in timpul repetitiilor, interpretarilor, cat si concertelor. Seturile de dopuri antifonice au fost special concepute pentru muzicieni, cu scopul de a proteja auzul acestora.

In postura de muzician chitarist, tobosar, solist vocal sau DJ, sunteti expus riscului de afectare al auzului datorita mediului cu nivel sonor foarte ridicat. Pierderea auzului are un impact direct asupra carierei, intrucat urechea este cel mai esential element.

Seturile de dopuri antifonice includ trei seturi de filtre configurate pentru protectie "low", "medium" si "high", pe care le puteti utiliza in functie de nivelul sonor la care sunteti expus. Este astfel garantata reducerea nivelului sonor, pastrand in acelasi timp o calitate muzicala excelenta. Dopurile antifonice Alpine MusicSafe Pro nu va vor face sa va simtiti izolat, si va permit sa pastrati in continuare legatura cu mediul inconjurator si cu restul interpretilor.


Tobe electronice Roland

Tobe electronice RolandSeturile de tobe electronice Roland sunt renumite atat pentru fiabilitate, cat si pentru performanta extraordinara a pad-urilor si a modulelor de sunete. Primele produse V-Drums® au debutat in anul 1997, iar gama de produse s-a imbunatatit continuu de-a lungul anilor.

Denumirea de V-Drums® este utilizata de catre Roland pentru a indica o gama larga de produse, precum tobe electronice si module de sunete pentru tobe electronice, precum si percutii electronice produse de Roland.


Piane digitale Yamaha

Piane digitale Yamaha Clavinova

Pianele digitale Yamaha sunt renumite in intreaga lume pentru performanta modelelor high-end, cat si pentru raportul calitate-pret excelent al pianelor din seria entry-level. Probabil cele mai cunoscute categorii de piane digitale Yamaha sunt pianele digitale portabile, pianele digitale Arius si Clavinova.

Seria de piane digitale Yamaha ARIUS (YDP) este recunoscuta pentru modele excelente de piane digitale entry-level. Acestea dispun de stativ si carcasa din lemn, suport pentru partituri, si pot fi achizitionate in diferite finisaje. De asemenea, pianele digitale Yamaha ARIUS au o claviatura cu greutate, 88 clape si un generator de sunete capabil sa produca, pe langa sunetul de pian, si alte cateva sonoritati (orga, clavecin, corzi etc.)

Pe de alta parte, pianele digitale Yamaha din seria Clavinova (CLP), ofera functii suplimentare si / sau claviaturi imbunatatite. De pilda, modelul de pian digital Yamaha Clavinova CLP-535 dispune de o claviatura cu greutate si escapement (raspuns mecanic specific claviaturii de pian acustic), de un numar mai mare de voci si de alte tehnologii precum "Intelligent Acoustic Control (IAC)" si inregistrare studio-quality in format WAVE, direct pe un stick USB.

Nu in ultimul rand, pianele digitale portabile Yamaha sunt foarte cautate pentru dimensiunile compacte, greutatea redusa si sunetul autentic. Avand doar 12 kg, modelul de pian digital portabil Yamaha P-115 dispune de un numar de 14 tonuri si o claviatura cu greutate cu 88 clape (clapele negre sunt mate), in timp ce P-255 are clapele invelite in fildes sintetic, un numar de 24 tonuri, polifonie maxima de 256 sunete si conectivitate cu stick-uri USB.


Chitare acustice SigmaChitare acustice Sigma

Sigma Guitars a fost initial o linie de produse infiintata in S.U.A. in anul 1970 cu scopul de a concura cu numarul din ce in ce mai mare de chitare importate in Statele Unite din Japonia si alte locuri. In anul 2007, proiectul Sigma Guitars a fost abandonat dar, din fericire, acesta a fost in scurt timp achizitionat de compania din Germania "AMI Musical Instruments GmbH", ce a cumparat drepturile de utilizare a denumirii, relansand in acest fel proiectul Sigma Guitars pe piata chitarelor acustice. Configuratia headstock-ului ramane in continuare un trademark inregistrat, utilizat sub licenta vechiului producator.

Acum putem beneficia din nou de aceste excelente chitare acustice, fiind relansate pe piata. Catalogul Sigma Guitars include cinci categorii principale de chitare acustice si electro-acustice: 1-Series, 15-Series (all-mahogany), Standard Series, Vintage series si Travel Series. Seria de chitare acustice "Standard" contine cele mai multe modele, si include chitare cu forma 000, chitare acustice cu 12 corzi si modele de chitare electro-acustice cutaway.


Pianele digitale Roland

Scopul de a crea cel mai bun pian electronic a apărut la scurt timp de la fondarea companiei Roland în anul 1972. Până atunci, o bună parte a tehnologiei necesare nu a existat, așa că Roland a creat multe din principiile necesare funcționării unui pian digital. Aceste tehnologii se regăsesc în produse precum primul pian combo ce utilizează oscilatoare pentru generarea sunetului - Roland EP-10, dar și în produsele ulterioare precum Roland EP-30 – primul pian electronic echipat cu o claviatură touch-sensitive (ce poate diferenția apăsarea între nuanțele piano, mezzo forte, fortissimo, etc.). Nu în ultimul rând, Roland a co-dezvoltat standardului MIDI ce se regăsește acum incorporat în toate instrumentele muzicale profesionale.

În momentul de față, Roland produce o gamă largă de piane: seriile Roland HP, FP, LX, RD etc. Fiecare serie are anumite caracteristici particulare. De pildă, seria de piane digitale Roland HP sunt instrumente muzicale cu performanțe extraordinare ce împrumută aspectul pianinelor clasice.

O altă serie a producătorului – Roland FP – include piane digitale portabile ce sunt transportate cu ușurință și pot fi echipate cu stative metalice sau din lemn, pentru a obține aspectul „home piano”. Un bun exemplu este pianul digital Roland FP-30 ce poate fi montat atât pe un stativ metalic, cât și pe un stativ oferit de producător, alcătuit din lemn. În plus, pianului Roland FP-30 i se poate atașa un pedalier specific cu 3 pedale și poate obține astfel funcționalitatea completă a pedalierului de pian acustic. Alte piane digitale remarcabile aparțin seriei RD - modelele de piane de scenă Roland RD-300NX și Roland RD-800. Fiind instrumente plasate în zona mediană de preț, aceste piane digitale sunt recomandat interpreților profesioniști, atât în studio cât și pe scenă. Acesta beneficiază de tehnologii Roland de top, conectică avansată pentru sonorizare și incorporează funcții rapide precum potențiometre de EQ și fadere ce permit obținerea rapidă a sunetului dorit pe scenă, în timpul interpretării.


Chitare clasice Kremona

Chitara clasica Kremona VereaIstoria Kremona porneste la inceputul secolului 20, datorita unui domn numit Dimitar Georgiev. Dl. Georgiev si-a inceput cariera ca armurier. In curand, a inceput sa fabrice propriile arme, pe care le privea ca lucrari de arta ale mecanicii. Dupa inceperea primului razboi mondial, Dimitar este obligat sa se alature fortelor armate si sa-si testeze astfel propriile creatii de design si productie de armanent. La scurt timp, dl. Dimitar isi da seama ca aceasta forma de arta este o unealta ingrozitoare impotriva omenirii, si renunta la colaboararea pe piata armamentului. In timp ce era pe fronturile de lupta ale Europei, acesta isi gaseste consolare in muzica, interpretand la mandolina. Mediul armatei s-a dovedit ostil pentru mandolina lui, fiind astfel nevoie sa o repare de multe ori.

Dupa ce s-a intors in Bulgaria, Dimitar incepe sa sculpteze propriile lui instrumente muzicale. A inceput cu mandoline, viori si, mai tarziu, chitare. Aceste prime instrumente au dovedit talentul lui si i-au permis studii in faimosul oras din Germania, Markneukirchen. Exceland, acesta se intoarce in Bulgaria in 1924 pentru a-si incepe propriul sau atelier. Astfel, Kremona este infiintata, multumita lui Dimitar Georgiev si celor doi frati ai lui.

Inca de la sfarsitul anillor 1999, Kremona este din nou o companie privata si opereaza cu 120 de angajati si lutieri. Intr-o lume moderna, Kremona isi continua traditia bogata si istoria de excelenta in productia de instrumente muzicale. Kremona utilizeaza cele mai bune materiale ce se pot gasi local, dar si materiale importate acolo unde este necesar acest lucru, si continua astfel sa imbunatateasca aspectul, actiunea si calitatea instrumentelor sale, de la chitare pana la instrumente cu arcus realizate de maestri lutieri.

Productia de chitare intra in gama de produse middle- si high-end. Chitarele clasice middle-end Kremona dispun din fata din lemn solid, fiind oferite intr-un numar total de 11 dimensiuni. Linia high-end include chitare clasice realizate in intregime din lemn solid, lucrate manual. Instrumentele cu corzi includ viori, viole, violoncei si contrabasi, de la nivelul de "student", pana la cel de "maestru".

Principalul scop al companiei Kremona este de a oferi o calitatea excelenta, flexibilitate in productie si proiecte custom.


Chitare electrice Schecter

Chitare electrice Schecter - Music and More - Unic distribuitor în RomâniaIn anul 1976, David Schecter a deschis Schecter Guitar Research, un atelier de reparatii in Van Nuys, California. Schecter Guitar Research si-a consolidat statutul de elita ca una dintre companiile premium din lume, oferind chitare electrice, basuri, chitare acustice sau instrumente custom-shop. Sunt peste 150 de magazine in intreaga lume unde sunt prezente aceste chitare. In Romania le puteti gasi in exclusivitate la Music and More. In continua evolutie si extindere, linia de chitare si bassuri este dedicata unui spectru larg de muzicienii si stiluri muzicale diverse. Practica de baza a companiei  este de a oferi instrumente de înaltă calitate, cu componente profesionale la un preț accesibil. Una dintre cele mai puternice active ale companiei este registrul tot mai bogat de artiști care folosesc chitarele Schecter, precum Disturbed, Avenged Sevenfold, The Cure, Papa Roach, Seether, Prince, Stone Temple Pilots, Nevermore sau Black Label Society.

 


SoundsationSoundsation Logo - Official Distributor

Italia inseamna creativitate, inovatie, vitalitate, stil.

In era globalizarii, producatorul de instrumente muzicale Soundsation isi afirma cu mandrie originile. Compania Soundsation a fost infiintata in 2005, si este in ziua de azi un brand demn de incredere pentru muzicieni si iubitorii de muzica. Echipa italiana Soundsation propune in permanenta noi idei, noi proiecte, cu un entuziasm continuu.

Gama vasta de produse

Datorita angajatilor muzicieni si ingineri audio, Soundsation este o companie ce ofera o gama de produse pentru nevoia fiecarui muzician in parte. Produsele Soundsation sunt realizate din dorinta

 echipei de a satisface cea mai profunda pasiune: muzica. Toate produsele Soundsation, de la chitare la instrumente cu corzi, instrumente de suflat, si chiar pana la mixere si difuzoare, au in comun un standard de calitate strict, o abordare inovatoare si atentie la toate detaliile. Nu in ultimul rand, design-ul Italian isi lasa amprenta asupra instrumentelor muzicale create, astfel iesind in evidenta in multimea de producatori.

38 ani de experienta si abordare inovatoare

Brand-ul Soundsation a vazut lumina zilei in 2005, apartinand grupului comercial FRENEXPORT SpA ce isi desfasoara activitatea in piata instrumentelor muzicale inca din 1976. Asta implica automat o buna apreciere a calitatii instrumentelor muzicale si a echipamentelr, o gama vasta de cunostinte si un set de valori precis. Combinand experienta si cunostiintele cu o abordare proaspata si inovatoare, Soundsation este o companie ce se bucura de succes pe piata.


Acordeon Roland

Acordeon Roland - Dealer oficial RomaniaRoland a reusit sa reproduca perfect sunetele acordeonului, folosind propria tehnologie digitala “Physical Behaviour Modelling” care nu altereaza felul in care sunt folosite componente esentiale, precum burduful. Aerul este in continuare pompat prin burduf intr-un mod complet autentic, dar activeaza un senzor de presiune de rezolutie inalta, in locul anciilor libere.

Roland a obtinut astfel un acordeon inovativ, complet nou, pastrand intacte atat natura traditionala a intrumentului, cat si tehnica muzicala necesara interpretarii. Multumita remarcabilei sale flexibilitati, Roland V-Accordion poate fi configurat in multe feluri si, de altfel, asigura acces facil la diferite sisteme de acompaniament cu ajutorul notelor de la basi, care sunt regasite doar la unele din cele mai costisitoare acordeoane si la cele ce sunt echipate cu peste 96 sau chiar 128 de basi.

Daca va doriti unul dintre aceste acordeoane minunate, oricare dintre acordeoanele electronice Roland va poate ajuta sa va indepliniti visul de a canta la un instrument de calitate, care reda sunetele si tonurile unui acordeon acustic cu absoluta fidelitate.

Brand-uri de top
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.