Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.
20.07.2017
BOSS a dezvaluit DR-10S Rhytm Partner, un beatbox facut pentru a produce sunete "organice" de percutie ...
BOSS DR-10S: Un adevarat

Brand-uri de top > Toledo

Chitarele Toledo sunt recunoscute atât pentru calitatea producției, cât și pentru diversitatea de modele disponibile. Seria de chitare Primera este recomandată celor ce încep să studieze pentru prima oară acest instrument, având o calitate bună, dar și un preț de achiziție accesibil. În seria Toledo Primera veți putea găsi atât chitare de dimensiune întreagă (4/4), cât și chitare 3/4 și 1/2 ce sunt recomandate copiillor datorită mărimii reduse.

Pe de altă parte, seria chitarelor Toledo TC este recomandată acelor persoane ce doresc un plus de calitate. De exemplu, chitara Toledo TC902MT are fața de rezonanță fabricată din lemn de molid, spatele și lateralele sunt fabricate din lemn agathis, iar întreaga chitară are un aspect unic datorită finisajului satin. De asemenea, chitarele seriei Toledo TC sunt disponibile în mai multe mărimi. De pildă, toledo TC901 este o chitară 4/4, TC601 are dimensiunea de 3/4 iar TC401 este o chitară 1/2, recomandată celor mai tineri cursanți.

Pentru a obtine cel mai bun pret sau informatii despre serviciile noastre (stoc, livrare gratuita, garantie si drept de retur de 14 de zile), va rugam sa contactati serviciul departamentele de specialitate.
NU STII CE
INSTRUMENT SA ALEGI?
Scrie-ne preferintele tale si unul din specialistii nostri te va contacta pentru a-ti face cele mai bune recomandari.