Cele mai bune servicii și cele mai mici prețuri pentru instrumente muzicale

Livrare rapida

Livrare rapida prin curier

Costul de livrare pentru comenzile în valoare de peste 399 de lei este GRATUIT spre localităţi unde există sedii ale curierilor noștri. Dacă în localitatea dumneavoastră nu există sedii ale curierilor noştri, puteţi ridica produsele de la cel mai apropiat sediu existent. Costul minim al unei livrări în valoare de până la 399 de lei este de 25 de lei (TVA inclus şi asigurare integrală) pentru primul kg şi de 1,2 RON (TVA inclus) pe kg suplimentar, pentru localităţile unde există sedii ale curierilor noştri. Mai multe informații
Livrare rapida

Livrare cu verificare colet

Dacă în urma deschiderii coletului constați că produsul comandat nu este în stare perfectă de livrare şi prezinta semne de lovire, zgârieturi sau alte probleme de tip estetic, te rugăm să refuzi comanda. Trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, nunai in prezenta curierului si doar in momentul livrarii. Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului. Mai multe informații
Livrare rapida

Acordaj, verificare si ajustare chitara

Chitarele, la fel ca orice alte instrumente cu coarde, trebuie să fie reglate pentru a vă oferi acuratetea notelor necesare in interpretare. Nu poți cânta la chitară fără un acordaj corect sau fara o verificare tehnica a instrumentului. In majoritatea cazurilor furnizori ofera spre comercializare un instrument ce include o verificare de baza, conforma cu fisa tehnica a liniei de fabricatie. Verificarea in detaliu si intreg procesul de ajustare incep abia in momentul in care iti doresti sa performezi.
 

Service autorizat

Pentru a putea beneficia de service, va rugam sa aduceti produsul la sediul nostru (vezi harta - Punct de ridicare) si sa completati formularul de service de la pagina: Garantii impreuna cu certificatul de garantie in original si cu dovada platii in copie (factura/bon fiscal). Trebuie sa specifice defectul reclamat si sa isi comunice datele de contact (nume, adresa, telefon). Pentru produsele de mari dimensiuni, va rugam sa specificati acest lucru in formularul de service de la pagina Garantii si sa solicitati serviciu cu taxa express de ridicare de la adresa dvs.

Plata ramburs la livrare

Taxa pentru procesarea platii numerar la livrare este de: 8 lei. Alege plata cu cardul online pentru a evita costurile suplimentare si pentru fluxul cat mai rapid al procesului de achizitie. Vei plati doar la confirmarea comenzii. Incasarea sumei de pe cardul dvs se face doar dupa ce comanda a fost livrata.

Plata in rate

Important de ştiut! - Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

După ce veţi introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăţi, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin şi va afişa o listă de unde puteţi alege numărul de rate dorit. Pentru plata în 12 rate este necesară solicitarea către banca emitentă a cardului dumneavoastră reeșalonării plăților.