Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Surdina chitara Planet Waves O-Port

Cod: O-Port / Brand: D'Addario

Dispozitivul Anti Feedback O-Port imbunatateste sonoritatea chitarelor, adaugand claritate si o proiectie sonora mai buna. Materialul din care este realizat O-Port este conceput special pentru a permite flexibilitatea, in felul acesta evitand deteriorarea chitarei. O-Port va diminua feedback-ul si va da chitarelor acustice sau acustico-electrice un sunet mai plin, mai mult volum, un contur sonor mai bun si proiectie imbunatatita.

 

pret: 121 lei

MOMENTAN INDISPONIBIL

  • Large fits 3.875" - 4" (9.843cm - 10.16cm)
  • Small fits 3.375" - 3.5" (8.573cm - 8.89cm)
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii