0 Cosul tau COS

475 lei
Disponibil imediat
+
Cod: 114145
Livrare gratuită
Metode de plată
 • Ramburs la livrare
 • Visa sau MasterCard
 • 0% comision pentru plățile online cu cardul
 • Rate începând de la 40 lei
Avantajele achiziției
  Tag-uri

Detalii IK Multimedia iRig Acoustic Stage - Interfata /Doza Chitara Acustica IOS-Android

iRig Acoustic Stage este noua solutie hi-tech pentru reproducerea exacta a sunetului autentic de chitara acustica cu sunet calitativ, in studio sau pe scena. Combinatia dintre microfonul MEMS si unitatea de procesare / preamplificare si DSP ofera un sunet natural, de inalta calitate si instalare usoara. Pana acum sa iti faci tonul de chitara acustica sa sune ca in studio era o sarcina dificila poate chiar imposibila. Redarea unui instrument acustic pe scena se traduce in doua scenarii: folosirea sistemului piezo pentru a proiecta o reprezentare fractionata a tonului cald natural al chitarei acustice sau starea stationara pe scena cu microfoane situate in pozitia potrivita ceea ce limiteaza dramatic posibilitatea de miscare.
Cu iRig Acoustic stage, nu mai trebuie sa iti sacrifici tonul acustic atunci cand interpretezi live. iRig Acoustic Stage iti ofera cele mai bune tonuri de chitara acustica, cu sunet de studio dar cu libertate de deplasare fara sa iti compromiti tonul. iRig Acoustic Stage este un microfon compact cu preamplificator digital avansat si unitate de procesare ce recreeaza sunetul captat de microfonul de studio. Acesta iti ofera caracterul si nuanta tonala dorita in aplicatii live. Monteaza microfonul tip "clip" pe orificiul de rezonanta apoi conecteaza preamplificatorul la amplificator sau mixer. iRig Acoustic Stage dispune de asemenea de buton " Cancel Feedback" ce te ajuta sa scapi de microfonia nedorita.
O data instalat si activ, iti vei da seama imediat ceea ce ti-a lipsit in setarile live deoarece tonul tau acustic va fi mult mai bogat si mai cald. Daca folosesti in momentul de fata o chitara electro-acustica, iRig Acoustic Stage iti poate imbunatati enorm tonul. iRig Acoustic Stage dispune de o intrare AUX cu un control al miscarii, ce iti permite sa imbini sistemul de captare actual cu iRig Acoustic Stage, oferindu-ti flexibilitate tonala si imbunatatire a sunetului.
iRig Acoustic Stage ofera un sunet acustic imbunatatit, perefct pentru performanta live sau pentru inregistrari. Obtinerea sunetului de "studio" este acum mai usor ca niciodata. Daca ai o interfata audio, conecteaza pur si simplu iRig Acoustic Stage la intrarea analogica. Nu ai interfata? Nici o problema! iRig Acoustic Stage dispune de o iesire audio USB pentru conectarea directa la PC sau la un dispozitiv compatibil. Nu numai ca vei obtine un sunet fantastic, dar poti de asemenea sa te misti liber.
iRig Acoustic Stage utilizeaza un sistem patentat compus dintr-un microfon MEMS de inalta tehnologie / procesor care include o componenta avansata de prelucrare a semnalului digital, care efectueaza mai multe functii. De la calibrarea instrumentului pana la EQ, pentru anularea feedback-ului. Microfonul care se fixeaza pe gaura de rezonanta, capteaza toate armonicile si nuantele sonore ale instrumentului pe care dozele traditionale magnetice sau piezo le pierd. Sinergia dintre microfon si sistemul de preamplificare bazat pe DSP - 32 biti ofera un sunet acustic uimitor de bogat.
iRig Acoustic Stage utilizeaza un microfon MEMS ultra-compact pentru a capta sunetul acustic. Acesta poate fi instalat rapid si usor pe orificiul de rezonanta fara a fi nevoie de modificari ale instrumentului. Acest lucru iti permite sa utilizezi iRig Acoustic Stage pe chitare cu corzi din otel, chitare clasice cu corzi din nylor sau chiar ukulele ori alte instrumente cu gaura de rezonanta. Magia iRig vine de la combinatia dintre microfon, preamplificator si unitatea de procesare a semnalului. iRig Acoustic stage analizeaza semnalul de intrare de la chitara, atat sunetul general, cat si nunata instrumentului. Apoi construieste profilul optim al tonurilor pentru a oferi un ton cald si echilibrat. iRig Acoustic Stage iti ofera 3 presetari pentru instrumente cu corzi din otel si nylon. Procesorul iRig Acoustic Stage are o conversie audio de inalta rezolutie 32 biti, A / D si D /A care reproduce cu exactitate intreaga nuanta, caracter si tonul acustic al chitarei.
iRig Acoustic Stage este calibrat din fabrica pentru a suna excelent pe majoritatea chitarelor. Cu toate acestea, puteti personaliza si calibra iRig Acoustic Stage pentru a optimiza raspunsul general DSP special pentru instrumentul tau. Functia " Custom Calibration" dureaza doar cateva minute imbogatindu-ti tonul si raspunde perfect la stilul tau. iRig Acoustic Stage dispune de asemenea de o intrare AUX cu un control al volumului AUX. Aceasta intrare este conceputa pentru a fi utilizata cu doza piezo sau magnetica. In situatii aparte intrarea AUX iti permite sa utilizezi iRig Acoustic Stage in combinatie cu un sistem de doze piezo mixand cantitate potrivita de semnal a microfonului evitand in acelasi timp reactii necontrolabile ce pot aparea uneori.
iRig Acoustic Stage dispune de butonul " Cancel Feedback" - un buton usor de accesat pe partea preamplificatorului / unitatii DSP care prin apasara elimina rapid frecventa necorespunzatoare. Functia de anulare a feedback-ului este activa atat pentru intrarea microfonului MEMS de la iRig Acoustic Stage, cat si pentru intrarea AUX pentru a-ti oferi un sunet acustic perfect.
iRig Acoustic Stage dispune, de asemenea, de o iesire audio USB captabila, ceea ce il face perfect pentru conectarea directa la un PC sau un dispozitiv mobil pentru inregistrare prin plug-and-play in orice aplicatie compatibila DAW.

Cu iRig Acoustic Stage pe chitara ta preferata vei avea in sfarsit un sunet cald si armonios in timp ce interpretezi live pe scena sau in studio. Exista numeroase moduri de reproducere a sunetului de chitara acustica, dar pana acum nici unul dintre ele nu poate combina calitatea unui microfon de studio cu comoditatea unei doze incorporate. iRig Acoustic Stage abordeaza aceasta limitare cu un progres, un produs avansat cu caracteristici ce nu au fost vazute niciodata, la un pret comparabil cu cele mai accesibile solutii de pe piata.

 

Utilizare:
 • Chitara

Am incercat cu multe doze pasive sa amplific acustica mea, dar nu ma auzeam deloc in trupa. De cand folosesc Irig Acustic nu mai am nici un fel de problema cu intratul in mixer. Se simte clar prezenta preamplificarii!

Decat sa cumpar o electroacustica proasta, am preferat sa folosesc acustica fender cu Irig.
Scrie un comentariu
 • Clip microphone for direct attachment to the soundhole
 • DSP / Interface with feedback suppression
 • 6 Presets with different tone settings and USB port for computer / mobile devices
 • Microphone Type: MEMS
 • Omnidirectional
 • Frequency range: 15 - 20,000 Hz / - 3 dB
 • Max. SPL: 130 dB SPL
 • Signal-to-noise ratio: 101 dBA
 • Maximum body thickness: 4 mm
 • Microphone connector: 2.5 mm mono-cable
 • Analogue Aux input: 6.3 mm mono-cable
 • Impedance: 11 kOhm
 • Analog output: 6.3 mm mono-cable
 • Impedance 50 Ohm
 • USB connector: Micro USB
 • Conversion: 32 bit / 48 kHz
 • USB class-compliant
 • Power supply: 2 AA batteries, USB
 • Dimensions of the microphone: 31.7 x 32.2 x 18.8 mm
 • Cable length of the microphone: 1.5 m
 • Weight of the microphone: 20 g
 • Dimensions of the DSP / Interface: 101 x 72.3 x 23 mm (without clip)
 • Weight of the DSP / Interface: 99 g (without batteries)