Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Capodastru chitara electrica/acustica Joyo JCP-01-BR

Cod: JCP01BR / Brand: JOYO Technology
5/5 - 1 evaluari

Capodastrul pentru chitare acustice și electrice Joyo JCP-01-BR are un finisaj ce redă textura lemnului de mahon. Acesta produce o tensiune ridicată asupra corzilor pentru a garanta o fixare sigură pe tasta dorită. Suprafețele de contact ale capodastrului Joyo JCP-01-BR sunt căptușite cu silicon pentru a proteja instrumentul în timpul utilizării, montării sau înlăturării.

pret: 19 lei

IN STOC
Livrare imediată.

REVIEW-uri CLIENTI
(1 comentarii)
Stefan Emil - 17.01.2017
Am primit si o pana de chitara ce seamana izbitor de mult cu dunlop jazz 3. Baietii astia stiu ce fac si oferta magazinului este super. Capo cu 19 lei....e o gluma...Grabiti-va!
  • Tensiune ridicată
  • Realizat din plastic durabil
  • Suprafețe de contact căptușite cu silicon
  • Aplicare ușoară
  • Culoare: Wood Brown
  • Model: JCP-01-BR
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii