Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi chitara acustica D'Addario EJ13

Cod: D'Addario EJ13 11-52 / Brand: D'Addario

Corzile pentru chitara acustica D'Addario EJ13 sunt etichetate "Custom Light" deoarece reprezinta un hibrid original intre dimensiunile corzilor, oferind interpretilor un compromis intre confort in timpul interpretarii si adancime a proiectiei sonore in cazul corzilor grave, precum si mai putina tensiune in cazul corzilor acute, pentru un sunet placut.

Corzile de chitara acustica 80/20 Bronze, denumite si "brass", reprezinta corzile acustice originale selectate de John D'Addario Sr. si John D'Angelico in anii 1930. Corzile 80/20 sunt bine cunoscute, fiind alegerea perfecta pentru inregistrari datorita sunetului lor clar, profund, si proiectiei tonale ce atrage entuziastii vintage pentru semnificanta istorica. Toate corzile de chitara acustica D'Addario sunt infasurate pe un miez hexagonal, din otel si carbon, lucru ce ofera un ton indelungat, sunet stralucitor si intonatie excelenta.

pret: 30 lei

MOMENTAN INDISPONIBIL

  • Balans de dimensiuni personalizat pentru o proiectie sonora ideala si corzi mai usoare pentru interpretare confortabila.
  • Ton stralucitor, combinat cu joase puternice si clare
  • Realizate in S.U.A. pentru cea mai buna calitate si performanta
  • Dimensiuni: Otel .011, .015, corzi infasurate in bronz: .022, .032, .042, .052
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii