Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi chitara acustica D'Addario NB1047

Cod: 019954182199 / Brand: D'Addario

Corzile pentru chitară acustică D'Addario Premium nu au înveliș și oferă un sunet clar și strălucitor ce scoate în evidență sunetul specific chitarei dumneavăastr. D'Addario NB1047 este un set de corzi ideal pentru începători sau pentru interpreții ce preferă sunetul mai fin și bending-ul mai ușor al acestor corzi.

Corzile Nickel Bronze sunt categoria premium de corzi fără înveliș realizate de D'Addario. Acestea prezintă o combinație inovatoare de bobinaj fosfor-bronz placat cu nichel plasat în jurul miezului NY de oțel high-carbon. Datorită construcției, aceste corzi scot în evidență caracteristicile sonore ale oricărei chitare. Înfășurarea Nickel-Bronze produce claritate, rezonanță și proiecție acustică, precum și un sunet balansat și armonice bogate. Interpreții ce utilizează aceste corzi se bucură de stabilitate în acordaj și o fiabilitate mai mare, datorită miezului proiectat de D'Addario NY Steel.

pret: 52 lei

MOMENTAN INDISPONIBIL

  • Dimensiuni: 10-14-23-30-39-47
  • Corzi fabricate în S.U.A. pentru a obține cel mai ridicat nivel de performanță și fiabilitate
  • Oferă un spectru sonor complet și scoate în evidență caracteristicile sonore ale chitarei acustice
  • Rezistență sporită împotriva coroziunii
  • Corzi cu miez D’Addario NY steel ce oferă o rezistență sporită și menține acordajul timp îndelungat
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii