Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi bass electric D'Addario EPS170

Cod: EPS170 / Brand: D'Addario

Corzile pentru chitara bass EPS170 sunt cele mai vandute corzi D'Addario din seria ProSteels, avand dimensiunile compatibile cu majoritatea chitarelor bas electrice. Aceste corzi ofera o combinatie ideala intre ton stralucitor, puternic si confort in timpul interpretarii. Acest set este potrivit pentru cei ce doresc sa obtina sunete armonice cat mai detaliate. Corzile se potrivesc chitarelor bass electrice cu o lungime de pana la 36 7/8 toli.

De asemenea, corzile din seria ProSteels sunt unele dintre cele mai rezistente corzi D'Addario. In constructia lor este utilizat un aliaj de otel special ce permite obtinerea unui sunet cat mai bogat, cu fundamentale clare si armonice precise. Utilizand aceste corzi, va veti putea face auzit foarte usor intr-un ansamblu muzical.

 

pret: 77 lei

MOMENTAN INDISPONIBIL

  • Pentru chitare electrice bass de 36 7/8 toli
  • Realizate in S.U.A. pentru cea mai buna calitate si performanta
  • Corzi:  Wound .045, .065, .080, .100
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii