Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi bass electric D'Addario EXL160

Cod: EXL160 / Brand: D'Addario

Corzile de chitara bass D'Addario EXL160 sunt unele dintre cele mai vandute seturi de corzi pentru chitara bas, si ofera combinatia ideala intre sunete fundamentale puternice si sunet stralucitor in zona sunetelor armonice. Setul de corzi D'Addario EXL160 este compatibil cu chitarele bass ce au o lungie de pana la 36 1/4 toli, fiind o alegere potrivita pentru interpretii ce doresc down tune.

Toate corzile D'Addario XL Nickel Wound Electric Bass sunt infasurate utilizand masini controlate digital, asigurand intonatie excelenta, fundamentale clare si rezistenta fara de precedent. Fiecare coarda din set este infasurata cu un firde otel placat cu nickel pentru a obtine un ton stralucitor, potrivit tuturor stilurilor muzicale.

pret: 77 lei

MOMENTAN INDISPONIBIL

  • Invelis: Otel placa cu nickel, obtine un sunet stralucitor, cu fundamentale precise
  • Compatibilitate: chitare bass cu o lungime de scala de pana la 36 1/4 toli
  • Fabricate in S.U.A. pentru cea mai ridicata calitate si performanta
  • Dimensiuni: Wound .050, .070, .085, .105
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii