Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi bass electric D'Addario EXL165

Cod: 102170 / Brand: D'Addario

Setul de corzi pentru chitara bass D'Addario EXL165 este un set hibrid, ce combina corzile acute ale setului EXL170 (.45 si .60) cu corzile joase ale setului EXL160 (.85 si .105). Acest set este optim pentru interpretii ce doresc o combinatie intre o tensiune a corzilor confortabila, sunet stralucitor in zona inaltelor si precis pentru fundamentale. Corzile sunt compatibile cu chitarele bass cu lungime de pana la 36 1/4 toli.

Seria de corzi pentru chitara bass D'Addario XL Nickel Wound Electric Bass sunt renumite in lume `The Player's Choice" datorita calitatii produselor. Aceasta calitate se datoreaza procesului de fabricare, in cadrul caruia sunt utilizate masini industriale controlate digital, asigurand maximum de calitate si rezistenta pentru fiecare coarda. Datorita conditiilor precise de fabricare, fiecare set de corzi ofera o intonatie excelenta, fundamentale clare si rezistenta fara de precendent.

Tonul stralucitor al acestui set de corzi este datorat pe de-o parte si invelisului. Fiecare coarda este infasurata intr-un fir de fier placat cu nickel, asigurand astfel cel mai bun output magnetic. Datorita sonoritatii, corzile se potrivesc tuturor genurilor muzicale.

 

pret: 77 lei

MOMENTAN INDISPONIBIL

  • Hibrid intre EXL170 si EXL160, ofera o combinatie excelenta intre un ton luminos si unul cu joase precise
  • Invelis: otel placat cu nickel
  • Compatibilitate: chitare bass de pana la 36 1/4 toli
  • Fabricate in S.U.A. pentru maximum de calitate si performanta
  • Dimensiuni: Wound .045, .065, .085, .105
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii