Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi chitara clasica D'Addario EXP46

Cod: 104566 / Brand: D'Addario

Corzile pentru chitară clasică D'Addario EXP46 cu tensiune ridicată sunt una din variantele recomandate dacă doriți un sunet bogat, rezistență sporită și proiecție sonoră excelentă.

Corzile din seria D'Addario EXP dispun de un înveliș ce sporește rezitența și produce, în același timp, un sunet natural și balansat. Tehnologia EXP Coated se remarcă prin utilizarea de materiale de cea mai bună calitate pentru înfășurare, ce sunt plasate în jurul unui miez multi-filament. Astfel, aceste corzi rezistă la coroziune și oferă un sunet excelent pe toată durata de utilizare.

pret: 60 lei

IN STOC
Livrare imediată.

  • Dimensiuni: .029, .0327, .041, .029, .036, .046
  • Înveliș EXP Coated, renumit pentru calitate, consistență și proiecția caldă a sunetului
  • Din seria renumitelor corzi pentru chitară clasică D'Addario Pro-Arte realizate cu acuratețe ridicată
  • Învelișul EXP asigură o durată de utilizare de 3-4 ori mai mare
  • Tensiune ridicată, nylon, non-ball end
  • Realizate în S.U.A. pentru a obține cea mai bună performanță și calitate
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii