Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi chitara clasica Savarez 500AJ

Cod: 698502500007 / Brand: Savarez

Inalte - corzi monofilament (numite si corzi carbon) KF ALLIANCE. Aceste corzi sunt facute din materialul compozit monofilament ALLIANCE KF, fiind exclusive Savarez. Au fost necesari ani de cercetare pentru a modela acest material conform cerintelor muzicienilor si pentru a lansa un nou produs remarcabil: o revolutie pentru chitaristi! Joase - corzi CORUM stabilon multifilament (nylon tratat specific) cu metal argintiu protejat impotriva ruginirii. Aceste corzi reprezinta o a doua revolutie in lumea chitarei (inaltele KF ALLIANCE composite fibre fiind primele).

pret: 74 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

 
  • Dimensiuni: 25 - 28 - 33 - 30w - 35w - 43w
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii