Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi chitara clasica Savarez 510CR

Cod: 100867 / Brand: Savarez

Noile corzi pentru chitara clasica Savarez Cristal Cantiga 510CR cu tensiune medie confera un sunet incredibil si caracteristici suplimentare: armonice si spectru de armonice largit, raspuns precis, sunet ce dureaza mult si confort in timpul utilizarii. Acestea sunt incluse in linia Savarez si ofera noi posibilitati de alegere pentru muzicieni. Legatura dintre sunetele joase Cantiga si cele inalte New Cristal, realizata folosind un nou tip de nylon, este fantastica deoarece ofera o sonoritate bogata. 
 

pret: 59 lei

IN STOC
Livrare imediată.

  • Dimensiuni: 28 - 32 - 40 - 29 - 33 - 43
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii