Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi chitara clasica Savarez 540R

Cod: 540R / Brand: Savarez

Aceste corzi de chitara clasica sunt fabricate din deja cunoscutul material monofilament ALLIANCE KF (unele persoane le numesc corzi de carbon), exclusiv la corzile Savarez. Au fost nevoie de ani de zile pentru a adapta acest material la cererile interpretilor si pentru a ajunge la acest produs minunat. Primii care au introdus materialului KF ALLIANCE au fost cei de la Savarez, iar acest lucru a schimbat lumea chitaristilor. Aceste corzi pot sustine o tensiune de 35Kg.

pret: 76 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Standard Tension
  • Tensile strength
  • Mastery of the elasticity and elongation
  • Control of the geometrical regularity of the diameter for a perfect intonation
  • Trebles: Non-rectified KF Alliance
  • Basses: Alliance Wound, HT Classic
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii