Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi chitara electrica D'Addario EXL110BT

Cod: 104567 / Brand: D'Addario

Seturile de corzi pentru chitară electrică D'Addario EXL110BT sunt proiectate utilizând combinații de dimensiuni calculate matematic și vă oferă astfel mai mult confort și control în timpul interpretării. Aceste corzi beneficiază de sunetul strălucitor specific corzilor XL nickel, fiecare set oferind mai mult control dinamic pentru tehnicile de bending, strumming, fretting, picking și plucking.

XL Nickel Wound, cele mai cunoscute corzi D'Addario pentru chitară electrică, sunt precis înfășurate în oțel placat cu nichel. Miezul acestor corzi este de tip hexagonal, high-carbon. Astfel, corzile de chitară electrică D'Addario EXL110BT beneficiază de un sunet strălucitor specific, intonație excelentă și durată mare de utilizare, fiind excelente pentru o gamă largă de stiluri muzicale.

pret: 29 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Dimensiuni: .010, .0135, .017 (corzi din oțel), .025, .034, .046 (corzi înfășurate cu nichel)
  • Seturile cu tensiune balansată sunt recomandate pentru executarea uniformă a tehnicilor de bending, strumming, fretting, picking și plucking
  • Fabricate în S.U.A. pentru a obține cea mai bună fiabilitate, calitate și performanță
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii