Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi chitara electrica D'Addario EXP110

Cod: 104568 / Brand: D'Addario

Corzile de chitară electrică D'Addario EXP110 sunt renumite pentru performanța și fiabilitatea lor. 10-46 este cea mai utilizată combinație de dimensiuni și obține un echilibru între flexibilitate și un sunet echilibrat.

Toate corzile D'Addario EXP sunt realizate din oțel cu miez hexagonal de tip NY High Carbon Steel. Fiind proiectate, perfecționate în New York și manufacturate de D'Addario în S.U.A, acest set de corzi realizat din fir de oțel high-carbon oferă stabilitate în acordaj și rezistență fără precedent. Combinând materialele de cea mai bună calitate precum cu un micro-înveliș realizat cu precizie, fiecare set de corzi EXP menține sunetul specific corzilor fără înveliș și pot fi utilizate de patru ori mai mult timp, în comparație cu seturile de corzi fără înveliș.

pret: 55 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Dimensiuni: 10-13-17 (corzi din oțel), 26-36-46 (corzi învelite în nichel)
  • Cel mai utilizat set de corzi pentru chitară electrică D'Addario
  • Corzi învelite în oțel placat cu nichel EXP Coated – oferă un sunet strălucitor și de 4 ori mai multă durată de utilizare
  • Fiind realizate din oțel high-carbon, aceste corzi sunt foarte rezistente și permit un acordaj stabil
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii