Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

D'Addario EXP120 - Corzi Chitara Electrica

Cod: 104569 / Brand: D'Addario

Setul de corzi pentru chitară electrică EXP120 oferă sunetul și performanța celui mai căutat set de corzi D'Addario EXL120, dar au o durată de utilizare de 4 ori mai mare. Dimensiunea 9-42 este preferată dacă doriți o acțiune ușoară și un sunet prezent.

Toate corzile D'Addario EXP sunt realizate din oțel cu miez hexagonal de tip NY High Carbon Steel. Fiind proiectate, perfecționate în New York și manufacturate de D'Addario în S.U.A, acest set de corzi realizat din fir de oțel high-carbon oferă stabilitate în acordaj și rezistență fără precedent. Combinând materialele de cea mai bună calitate precum cu un micro-înveliș realizat cu precizie, fiecare set de corzi EXP menține sunetul specific corzilor fără înveliș și pot fi utilizate de patru ori mai mult timp, în comparație cu seturile de corzi fără înveliș.

pret: 55 lei

IN STOC
Livrare imediată.

  • Dimensiuni: 09-11-16 (corzi din oțel); 24-32-42 (corzi înfășurate în nichel)
  • Corzile oferă un sunet prezent și o acțiune confortabilă
  • Învelișul EXP placat cu nichel oferă un sunet strălucitor și permite o utilizare îndelungată
  • Fabricate din oțel high-carbon, material specific D'Addario, ce asigură durabilitate și ajută la menținerea acordajului
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți mulțumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii