Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi chitara electrica D'Addario EXP125

Cod: 104565 / Brand: D'Addario

Corzile pentru chitară acustică D'Addario EXP125 este unul din cele mai cunoscute seturi de corzi, ce oferă o durată de utilizare de 4 ori mai mare față de corzile convenționale. Dimensiunea hibrid 9-46 este recomandată dacă doriți joase bine definite și corzi de înalte foarte flexibile. Toate corzile D'Addario EXP sunt realizate din oțel cu miez hexagonal de tip NY High Carbon Steel. Fiind proiectate, perfecționate în New York și manufacturate de D'Addario în S.U.A, acest set de corzi realizat din fir de oțel high-carbon oferă stabilitate în acordaj și rezistență fără precedent. Combinând materialele de cea mai bună calitate precum cu un micro-înveliș realizat cu precizie, fiecare set de corzi EXP menține sunetul specific corzilor fără înveliș și pot fi utilizate de patru ori mai mult timp, în comparație cu seturile de corzi fără înveliș.

pret: 60 lei

MOMENTAN INDISPONIBIL

  • Dimensiuni: 9-11-16 (corzi din oțel) 26-36-46 (corzi înfășurate în nickel)
  • Înfășurare fosfor-bronz EXP ce produce un sunet strălucitor și oferă, în același timp, o rezistență excelentă
  • Set de corzi hibrid ce asigură joase mai bine conturate și corzi înalte mai flexibile
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii