Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi chitara electrica Ernie Ball 2240 Regular Slinky RPS 10

Cod: 2240 / Brand: Ernie Ball

Setul de corzi pentru chitara electrica Ernie Ball 2240 Regular Slinky sunt versiune intarite ale corzilor de chitara electrica Slinky. Este folosita o infasurare cu fir de bronz brevetata ce este strang infasurata in jurul lock-twist-ului din capatul corzii. Astfel, se reduce mult alunecarea corzilor. In acest fel, corzile RPS ofera o utilizare indelungata si un acordaj ce se pastreaza mai bine decat in cazul corzilor conventionale.

Toate corzile Ernie Ball sunt fabricate cu precizie utilizand cele mai ridicate standarde si cele mai exacte specificatii pentru a asigura consistenta, performanta optima si o durata de utilizare indelungata.

Dimensiuni: 10-13-17-26-36-46

pret: 39 lei

IN STOC
Livrare imediată.

  • Producator: Ernie Ball
  • Tip: Corzi chitara electrica
  • Model: 2240
  • Dimensiuni: 10-13-17-26-36-46
  • Intarite cu strat de bronz
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii