Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi chitara electrica Ernie Ball 2626

Cod: 749699126263 / Brand: Ernie Ball

Corzile pentru chitara "Ernie Ball Not Even Slinky" sunt ideale pentru cei ce doresc sa ajusteze acordajul instrumentului pentru alte combinatii. Fanii de Metal din intreaga lume au ales setul de corzi "Not Even Slinky" pentru a configura chitara in combinatia gauge optima pentru acordaj Drop D si Drop C. Corzile sunt realizate nickel-plated, si sunt invelite in otel in forma hexagonala. Corzile simple sunt realizate din otel special tempoerat, tin-plated, high-carbon, si produc un sunet bine-balansat pentru chitara.

Toate corzile Ernie Ball sunt fabricate pentru precizie si pentru a atinge cele mai ridicate standarde si specificatii, performanta optima, si durata de utilizare indelungata.

Ernie Ball este un pionier al corzilor pentru chitara rock and rool. Printre interpretii ce utilizeaza aceste corzi se numara Jimmy Page, Eric Clapton, Steve Vai si Slash.

Dimensiuni: 12 - 16 - 24p - 32 - 44 - 56

pret: 37 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Producator: Ernie Ball
  • Model: 2626
  • Dimensiuni: 12 - 16 - 24p - 32 - 44 - 56
  • Pentru chitara electrica
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii