Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi chitara electrica Ernie Ball 3121 Coated Titanium Slinky

Cod: 102423 / Brand: Ernie Ball

Corzile pentru chitara electrica Ernie Ball Coated Slinky combina ultimile tehnologii in domeniul fabricarii corzilor. Toate corzile sunt infasurate si tratate cu un strat de email ce previne coroziunea si rugina mult mai bine in comparatie cu seturile de corzi netratate. In plus, pe langa tratarea infasurarii corzilor, fiecare coarda dispune de o intarire patentata cu fir de titanium. Proprietatea acestui fir este de a creste rezistenta corzilor si de a preveni ruperea, alunecarea, fiind dovedit sa pastreze acordajul chitarei mai mult timp in comparatie cu seturile de corzi obisnuite.

Corzile Ernie Ball Coated Slinky mentin feel-ul si sound-ul seturilor de corzi neinvelite, combinand protectia acestoa cu sunetul vibrant Ernie Ball, indragit de muzicieni de peste 50 de ani. Toate corzile Ernie Ball sunt fabricate cu precizie utilizand cele mai ridicate standarde si cele mai exacte specificatii pentru a asigura consistenta, performanta optima si o durata de utilizare indelungata.

pret: 56 lei

IN STOC
Livrare imediată.

  • Dimensiuni: 10-13-17-26-36-46.
  • Intarite cu titanium
  • Tratate cu micro-strat de email ce previne coroziunea si rugina
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii