0 Cosul tau COS

Click pe imagine pentru a mări

36 lei
Disponibil imediat
+
Cod: 100736
Livrare
Metode de plată
Avantajele achiziției
    Tag-uri

Descriere

Corzile pentru chitara "Ernie Ball Not Even Slinky" sunt ideale pentru cei ce doresc sa ajusteze acordajul instrumentului pentru alte combinatii. Fanii de Metal din intreaga lume au ales setul de corzi "Not Even Slinky" pentru a configura chitara in combinatia gauge optima pentru acordaj Drop D si Drop C. Corzile sunt realizate nickel-plated, si sunt invelite in otel in forma hexagonala. Corzile simple sunt realizate din otel special tempoerat, tin-plated, high-carbon, si produc un sunet bine-balansat pentru chitara.

Toate corzile Ernie Ball sunt fabricate pentru precizie si pentru a atinge cele mai ridicate standarde si specificatii, performanta optima, si durata de utilizare indelungata.

Ernie Ball este un pionier al corzilor pentru chitara rock and rool. Printre interpretii ce utilizeaza aceste corzi se numara Jimmy Page, Eric Clapton, Steve Vai si Slash.

Dimensiuni: 12 - 16 - 24p - 32 - 44 - 56

Specificatii

  • Producator: Ernie Ball
  • Model: 2626
  • Dimensiuni: 12 - 16 - 24p - 32 - 44 - 56
  • Pentru chitara electrica

Opinii

Un set de corzi ideal pentru o chitara bariton. Am cautat o gramada pana sa gasesc corzi de aceste dimensiuni. Mai iau de la voi. Mersi!
Scrie un comentariu

Garantie 36 luni
plus alte garantii speciale

Livrare Gratuita
la comenzi de peste 399 lei

Plata in Rate
fara dobanda

Returnare
in 14 zile

Service
autorizat

LIVRARE
cu verificare