Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi mandola D'Addario J76

Cod: J76 / Brand: D'Addario

Corzile pentru mandolă D'Addario Phopshor Bronze sunt recunoscute în întreaga lume pentru sunetul excelent și susținut. Corzile Phosphor Bronze au fost introduse de către D'Addario în anul 1974 și au devenit „sinonime” cu tipul de sunet acustic călduros și prezent.

D'Addario J76 sunt corzi de mandolă proiectate și dimensionate special pentru acest instrument, acordate în cvinte pe aceleași înălțimi ca și viola, de la „Do” (octava mică) la sunetul „la” (octava centrală).

Învelișul fosfor-bronz este înfășurat cu precizie pentru a oferi rezistență. În interiorul acestui înveliș se află un miez hexagonal de oțel-carbon, fabricat cu precizie maximă. Rezultatul celor două elemente este un sunet acustic strălucitor, cald, de lungă durată, cu o intonație excelentă.

D'Addario este unul dintre cei mai mari producători de corzi pentru instrumente muzicale, fiind recunoscut ca „The Players Choice” pentru reputația excelentă în fabricarea de corzi de calitate, cu o fiabilitate ridicată. Pachetele corzilor D'Addario sunt proiectate cu scopul de a minimaliza deșeurile, protejând în același timp corzile. Nu în ultimul rând, toate corzile și seturile de corzi D'Addario sunt fabricate în Statele Unite ale Americii utilizând echipamente proprietare de ultimă generație, controlate digital, oferind astfel fiecărui produs performanță și fiabilitate fără precedent.

pret: 48 lei

MOMENTAN INDISPONIBIL

  • Proiectate și dimensionate pentru mandolă
  • Construcție loopend pentru potrivire universală
  • Preferate pentru un sunet acustic cald, strălucitor și bine balansat
  • Realizate în S.U.A. pentru a obține cea mai bună calitate și performanță

Dimensiuni

  • .015/.015
  • .025/.025
  • .035/.035
  • .052/.052
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii