Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi mandolina D'Addario EJ73

Cod: 104139 / Brand: D'Addario

EJ73 marca D'Addario sunt unele din cele mai populare corzi de mandolina, care ofera un ton cald si aprins datorita constructiei din fosfor de bronz si, mai mult decat atat, sunt gandite pentru a fi universal montabile. Aceste corzi sunt utilizate cu incredere de legende precum David Grisman, Ricky Skaggs, Ronnie McCoury, Doyle Lawson, Rhonda Vincent, Mike Marshall, Adam Steffey si altii, pentru tonul lor superb si performanta de incredere.

pret: 35 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Realizate din fosfor de bronz pentru o durata lunga, un ton cald si aprins
  • Constructie pentru montare universala
  • Cel mai vandut set de corzi de mandolina de la D'Addario
  • Marime medie
  • String Gauges: Plain Steel .011/.011, 015/.015, Phosphor Bronze Wound .026/.026, .040/.040
  • Pachet rezistent la coroziune, prietenos cu mediul inconjurator, pastreaza corzile in stare perfecta
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii