0 Cosul tau COS

Garantie 36 luni
plus alte garantii speciale

Livrare Gratuita
la comenzi de peste 399 lei

Plata in Rate
fara dobanda

Returnare
in 14 zile

Service
autorizat

LIVRARE
cu verificare

Click pe imagine pentru a mări

47 lei
Disponibil la comanda
+
Cod: 102785
Livrare
Metode de plată
Avantajele achiziției
    Tag-uri

Descriere

Corzile pentru mandolă D'Addario Phopshor Bronze sunt recunoscute în întreaga lume pentru sunetul excelent și susținut. Corzile Phosphor Bronze au fost introduse de către D'Addario în anul 1974 și au devenit „sinonime” cu tipul de sunet acustic călduros și prezent.

D'Addario J76 sunt corzi de mandolă proiectate și dimensionate special pentru acest instrument, acordate în cvinte pe aceleași înălțimi ca și viola, de la „Do” (octava mică) la sunetul „la” (octava centrală).

Învelișul fosfor-bronz este înfășurat cu precizie pentru a oferi rezistență. În interiorul acestui înveliș se află un miez hexagonal de oțel-carbon, fabricat cu precizie maximă. Rezultatul celor două elemente este un sunet acustic strălucitor, cald, de lungă durată, cu o intonație excelentă.

D'Addario este unul dintre cei mai mari producători de corzi pentru instrumente muzicale, fiind recunoscut ca „The Players Choice” pentru reputația excelentă în fabricarea de corzi de calitate, cu o fiabilitate ridicată. Pachetele corzilor D'Addario sunt proiectate cu scopul de a minimaliza deșeurile, protejând în același timp corzile. Nu în ultimul rând, toate corzile și seturile de corzi D'Addario sunt fabricate în Statele Unite ale Americii utilizând echipamente proprietare de ultimă generație, controlate digital, oferind astfel fiecărui produs performanță și fiabilitate fără precedent.

Specificatii

  • Proiectate și dimensionate pentru mandolă
  • Construcție loopend pentru potrivire universală
  • Preferate pentru un sunet acustic cald, strălucitor și bine balansat
  • Realizate în S.U.A. pentru a obține cea mai bună calitate și performanță

Dimensiuni

  • .015/.015
  • .025/.025
  • .035/.035
  • .052/.052

Caracteristici generale

Brand:
D'Addario

Opinii

Nu a fost găsit niciun mesaj

Scrie un comentariu