Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Corzi ukulele D'Addario J65

Cod: J65 / Brand: D'Addario

Corzile pentru ukulele D'Addario J65 sunt proiectate pentru a fi utilizate cu ukulele sopran. Fiecare coarda este realizata cu nylon rectificat precis, utilizand tehnica proprietara D'Addario, ce asigura controlul dimensiunii si a rotunjimii fiecarei corzi. Astfel rezulta un set de corzi pentru ukulele cu un sunet cald si un sustain lung, ce au garantia de a oferi o intonatie perfecta de fiecare data. Acest set este optimizat pentru acordajul La - Re- Fa# - Si.

Seturile de corzi D'Addario pentru ukulele sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni pentru toate dimensiunile si acordajele de ukulele. Fiecare set este realizat din nylon de cea mai buna calitate, aluminiu si din materiale de cupru placat cu aur ce asigura un sunet optim si o intonatie absolut perfecta.

  • - Optimizate pentru acordajul sopran ukulele La - Re - Fa# - Si
  • - Realizate in S.U.A. pentru a obtine cea mai buna performanta si calitate

pret: 27 lei

IN STOC
Livrare imediată.

  • pentru acordaj La - Re - Fa# - Si
  • corzi pentru ukulele sopran
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii