Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Curea chitara Gaucho Traditional Series GST-183-04

Cod: GST18304 / Brand: Gaucho

Curea de chitara GST-183-04 face parte din Traditional Series. Combinand 2 culori, are o lungime reglabilă, 2 capete extrem de rezistente ce asigura trecerea si fixarea pin-ului de chitara fara ca acesta sa alunece. Include si un snur de fixare pentru chitarele clasice. Este incredibil de robusta, cu o lățime de 5 cm, material împletit cu densitate mare. Spatele curelei este conceput pentru confort, fiind finisat cu un material moale, pentru a nu face presiune asupra umărului. Design-ul este tradițional Hootenanny, ce face cu adevărat ca aceasta curea sa fie indragita de toti chitaristi din întreaga lume.

pret: 79 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Producator: Gaucho Peace
  • Model: GST-183-04
  • Compatibilitate: chitara acustica, electrica sau clasica.
  • Latime: 5 cm
  • Culoare: multicolora
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii