Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Curea chitara Planet Waves SPL200

Cod: 101600 / Brand: Planet Waves

Cureaua pentru chitara SPL200 este dotata cu sistemul patentat Planet Lock ce permite incadrarea aproape oricarei chitare, cureaua ramanand blocata pana cand eliberati pinul lateral. Spre deosebire de sistemele obisnuite pentru curele, Planet Lock este proiectat pentru a se prinde perfect de pinii chitarei, fara a mai fi nevoie sa schimbati hardwareul acesteia. In plus, puteti folosi aceeasi curea la mai multe chitare. Sistemul Planet Lock de prindere este sigur si usor de utilizat.

pret: 59 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Curea pentru chitara echipata cu sistemul patentat Planet Lock, functioneaza pe majoritatea chitarelor
  • Ajustabila de la 35" pana la 59,5"
  • Nu avariaza corpul chitarei sau finisajul acesteia
  • Design Planet Waves Black
  • Este de asemenea disponibila in varianta cu piele in capete
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii