Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Doza chitara acustica Belcat FLY-6000

Cod: FLY6000 / Brand: Belcat

Belcat este un producător renumit în întreaga lume ca unul dintre cei mai buni fabricanți de preamplificatoare și doze, încă din 1988. Produsele lor reflectă atât efortul, cât și priceperea inginerilor din compania Belcat, ce reușesc de fiecare dată să întreacă noi frontiere, atât în cazul dozelor, dar și în cazul preamplificatoarelor multifuncționale. Astfel, Belcat a reușit să creeze un profil unic de companie din dorința de a oferi produse de cea mai bună calitate, prin utilizarea tehnologiilor de vârf.

Doza pentru chitară Belcat FLY6000 se aplică pe rozeta chitarei, și se poate monta pe majoritatea chitarelor acustice / Folk, fără a fi necesar să modificați corpul chitarei. Doza dispune de control de volum și ton, oferă un sunet echilibrat pentru toate cele 6 corzi. Pachetul include cablu jack si cheita imbus de fixare.

pret: 119 lei

IN STOC
Livrare imediată.

  • Compatibilă cu majoritatea chitarelor acustice
  • Dispune de control de volum
  • Este lineară pe toată gama de frecvențe a celor 6 corzi
  • Nu necesită modificarea corpului chitarei
  • Ușor de utilizat
  • Cablu jack
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii