Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Doza chitara acustica KNA AP-2

Cod: 104385 / Brand: KNA

KNA AP-2 este o doza piezo, capabila sa preia vibratiile mecanice ale instrumentului acustic si sa le transmita catre amplificator. Doza este ideala pentru chitara acustica sau clasica, dar deasemenea este compatibila cu vioara, viola, violoncelul, cajon-ul si alte instrumente muzicale acustice. Montajul dozei este simplu, acesta fiind reprezentat de lipirea dozei de fata de rezonanta a instrumentului.KNA AP-2 permite controlul volumului, iar conexiunea se face cu ajutorul cablului inclus jack 3.5 – jack 6.3. 

pret: 199 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Doza pentru instrumente acustice
  • Tip doza: Piezo
  • Montaj: Lipire pe fata de rezonanta
  • Cablu jack 3.5 – jack 6.3 inclus
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii