Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Roland GK-3B - Doza Chitara Bass Electric

Cod: 103493 / Brand: Roland

Dealer Autorizat Roland - Music and More

Bassistii care doresc sa isi mareasca paleta de tonuri nu vor dori sa rateze noua doza Roland GK-3B. Aceasta doza este special conceputa pentru chitara bass, si compatibila cu dispozitivele Roland V-Bass sau GR-55. 

Doza divizata Roland GK-3B, se ataseaza oricarui instrument electric cu corzi metalice - nu necesita gaurire in corpul instrumentului - si ofera date de performanta pentru sintetizatoarele de chitara cum ar fi Roland GR-55. GK-3B are un design slim ce ii permite usurinta in plasarea pe corpul chitarii.  

pret: 789 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Control: Volum GK, DOWN/Comutator S1, UP/Comutator S2, Comutator Select.
  • Indicator: Indicator de alimentare
  • Conexiuni: Conector GK, Intrare Jack 6.3"
  • Dimensiuni controller: 87 x 74 x 23 mm
  • Greutate:0.7 kg
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii