Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Doza piezo pentru chitara sau vioara - Belcat EGT-202

Cod: EGT202 / Brand: Belcat

Belcat este renumit în întreaga lume ca unul din cei mai de încredere producători de doze și preamplificatoare pentru chitară, încă din 1988. Produsele Belcat sunt de calitate ridicată și reflectă dorința companiei de a crea produse performante și fiabile.

EGT-202 este un sistem de doze dublu produs de Belcat ce captează sunetul instrumentelor acustice cu o fidelitate deosebită, specifică Belcat. Doza dublă se montează pe instrumentul acustic în fiecare parte a bridge-ului, paralel cu prăgușul. Aceasta se poate monta și în alte zone ale instrumentului, dar este recomandată montarea cât mai apropiată de bridge. Utilizarea dozelor duble este recomandată întrucât îmbunătățește atât calitatea sonoră, cât și nivelul de semnal.

pret: 59 lei

IN STOC
Livrare imediată.

  • Compatibilitate: instrumente acustice cu corzi
  • Tip doză: dublă
  • Conectivitate: jack 3.5 mm / 6.3 mm
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii